0

Р ежисьорите на "Лоши момчета: Всичко или нищо" разкриха дали са правили промени по сценария след звучния шамар, който Уил Смит удари на комика Крис Рок по време на церемонията по наградите "Оскар" през 2022 г.

ЕКШЪН: Наглец нахлу в дома на Уил Смит!

Адил Ел Арби и Билал Фалах споделиха, че части от филма са вдъхновени от инцидента, пише LADBible.

ЗАШЛЕВИХА ГО: Уил Смит гази закона, плати за постъпката си!

Те казаха: „Ако гледате филма, ще видите, че има някои паралели между случващото се във филма и реалния живот. Може да се каже, че това е почти като мета изживяване, през което Уил в героя на Майк Лаури преминава. Така че очевидно имаше нещо, има връзка между реалния живот и историята на филма“.

ВАДЯТ ПИЩАЦИТЕ ОТ КОБУРА: Започнаха снимките на „Лоши момчета 4“ (СНИМКИ+ВИДЕО)

Шамарът през 2022 г. беше един от най-популярните моменти, което доведе до това на актьора от „Лоши момчета“ да му бъде забранено да стъпва на Оскарите за 10 години. Уил също така подаде оставка от Академията и няколко от проектите му пропаднаха.

МНОГО ХУБАВО НЕ Е НА ХУБАВО: Уил Смит драйфал от секс!

На въпрос дали противоречията на Смит са довели до някакво пренаписване на сценария, Адил и Билал казаха: „Мисля, че сценарият еволюира през цялото време. И така, единствената идея, която имахме от по-рано, беше фактът, че те ще бъдат преследвани Така че да, всичко беше просто, знаете ли, част от живота, в общи линии от ситуацията. И това в крайна сметка винаги е било част от сценария".