0

С аво Милошевич очевидно отпада като вариант за нов треньор на Левски, макар някои медии и у нас, и в Сърбия упорито да настояваха, че той ще заеме поста за началото на следващия сезон. Това пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“.

Бившият треньор на Партизан и Олимпия Любляна бе в София преди известно време, но така и не се появи на мач на „сините“, а такива вече се изиграха няколко, и то със сериозен заряд. Първоначално се считаше, че той ще гледа ключовия мач с Черно море, но не се появи на „Георги Аспарухов“. След това Левски се изправи срещу Лудогорец, а Милошевич не бе забелязан и на дербито в сряда, което сложи точка на плейофната фаза от първенство. 

Към днешна дата не се появяват информации и индикации, че Саво Милошевич, ще бъде в София, за да наблюдава баража срещу Арда, който ще реши дали Левски ще играе в Европа през новата кампания.

Развитие по темата с треньорската позиция в Левски трябва да има в най-кратки срокове, защото сезонът приключва, а паузата е много къса. Засега не е обявен стартът на лятната подготовка, както и къде ще се проведе тя, което в някаква степен е логично, защото още не се знае дали Левски ще бъде в турнирите. 

Естествено отговорът по тази тема трябва да дойде от Сираков най-късно няколко дни след изиграването на баража с Арда.