0

Б ившият играч на Ботев Пд Тодор Тимонов сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между „канарчетата“ и Берое в Стара Загора. Той е на мнение, че „жълто-черните“ са в по-добра форма и ще успеят да наложат волята си. 

„Реално погледнато моментната форма на Ботев Пд е по-добра и ще вземат трите точки. Дори и малко по-трудно да бъде си мисля, че ще се случи. В Стара Загора се играе трудно по принцип, независимо дали Берое е слаб или силен. Това е доказано през годините.

В крайна сметка мисля, че Ботев няма да има проблеми и ще спечели. В редиците на отбора няма контузени или наказани и това е добре за Душан Керкез. Бих казал, че се намират в добра форма. Изиграха повече мачове от повечето отбори, защото имаха срещи и в европейските клубни турнири. В Берое нещата не са цветущи и това е всеизвестно. Имат и финансови проблеми и вероятно им липсва и мотивация. Малко е по-сложно при тях. Ботев би трябвало да победи с лекота“, започна той.

„Паузата за националите дойде навреме. Чисто психологически футболистите са починали малко. Понякога се събира психологическа умора, а това е най-трудно да се преодолее при един футболист. Физически се вдигаш, но психическата е по-трудно.

Какво още каза Тодор Тимонов четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"