0

К акво е първото нещо, които би направил човек, след като спечели съдебно дело? В случая на Джони Деп е да си вземе халба в бар в Нюкасъл.

Актьорът бе забелязан в бара Bridge Tavern с музикантите Сам Фендер и Джеф Бек, докато съдът се произнесе за делото му за клевета срещу бившата му жена Амбър Хърд, пише LADbible.

Хърд бе в съда във Вирджиния, когато журито установи, че написаното от нея в статията си от 2018 г. за The Washington Post е клеветническо срещу Деп. 

В резултат на това звездата от "Карибски пирати" получи 15 милиона долара, докато Хърд, въпреки че загуби делото, получи 2 милиона долара. 

Междувременно Деп беше отвъд океана, грабвайки питие с певеца Сам Фендер, където също се срещна и с ръгбиста Гари Спединг.

Джанин Лачфорд, която управлява бара, сподели какво се е случило, когато звездата от Карибските пирати пристигнала. 

Лачфорд каза пред Chronicle Live, че Деп не искал да се набива на очи: „Джони дойде първи, той беше с няколко приятели, но беше доста готин. Не искаше никой да разбере, че това е той. Дадохме му по-закътано място и той беше най-прекрасният човек, когото съм виждала в живота си. Асистентката ми е в напреднала бременност, а той й каза колко красиво е да си родител. Беше наистина земен, беше прекрасен. Той беше невероятен. Той ме прегърна и аз му казах, че го обичам много, веднага щом го видях! Той хареса произведенията на изкуството и задаваше въпроси за Мостът Тайн. Той каза, че никога преди не е бил в Нюкасъл."

По думите й Деп ял риба и чипс, като казал, че "храната е невероятна". 

Предишната вечер- във вторник, Деп бе забелязан да купонясва с Том Джоунс, след трета поредна вечер, в която излиза на сцената в северния английски град Шефилд заедно с Джеф Бек.

Деп беше заснет на излизане от Роял Албърт Хол, облечен с яке на райета, шал, шапка и слънчеви очила.

Click News and Media/BACKGRID

Кейт Мос, бившата приятелка на Деп, която свидетелства от негово име по време на процеса за клевета, присъства на шоуто във вторник и прекара известно време зад кулисите след това, съобщават множество издания.

Междувременно стана ясно, че Хърд ще обжалва решението на съда. 

Говорителят на Хърд Алафер Хол обяви плановете си да обжалва в изявление пред The ​​New York Times, въпреки че все още не е ясно на какви основания Хърд ще обжалва.

За да му бъде предоставено повторно разглеждане на случая, актрисата вероятно ще трябва да докаже, че има грешки в процеса или че има проблеми с четенето на закона от председателстващия съдия. Обжалването може да се основава и на нови доказателства или свидетелски показания, които се появяват след приключването на първоначалния процес.

Български полицай пази Джони Деп в съда 

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.

Фенки прелетяха света в подкрепа на Джак Спароу (ВИДЕО+СНИМИ)

Джери Брукхаймър проговори за бъдещето на Джак Спароу

ТРЕТО КОЛЕЛО: Франко гостувал на Хърд вечерта преди да поиска развод с Деп

ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА: Робърт Дауни Джуниър кани Джони Деп в „Шерлок Холмс 3“

ВЪПРЕКИ СЪДЕБНИТЕ ДЕЛА: Шишенце от парфюма на Джони Деп се продава на всеки 3 секунди (СНИМКА)