0

Филип Плейн пак стана ерген. Световноизвестният дизайнер се разделил официално с красавицата, която му родила две деца. Стана ясно от пост в Инстаграм профила на милиардера. В кратко видео той показа снимки на него и Лучия Бартоли, през тези 5 години, в които са били заедно и показа нагледно любовта им, а описанието под клипчето е меко казано сърцераздирателно.

“След 5 години радост, щастие и безусловна любов, Лучия и аз решихме заедно да обявим официалната ни раздяла - за първи път прекратихме връзката си през март 2023 г. Бяхме разделени няколко месеца, след което в края на бременността и преди раждането на бебето ни Руж, решихме да опитаме отново да бъдем заедно. В края на октомври обаче окончатално преценихме, че няма да се получи! Разбира се, взехме решение да продължим връзката си като добри приятели и отговорни родители, които потенциално бихме могли да бъдем за нашите деца... все още се обичаме и уважаваме, както в първия ден от нашата връзка – и ще продължим и в бъдеще, за да останем заедно като щастливо семейство за нашите 2 най-невероятни деца. Ще прекарваме възможно най-много време заедно, за да позволим на децата ни да растат с майка и баща и никога да не им се налага да избират между единия и другия родител. 

От първия миг, в който се срещнахме, до днес НИКОГА не сме имали истинска кавга или спор помежду ни... нашата връзка е била, е, и винаги ще остане хармонична и мирна... раздялата НЕ винаги означава, че мъжът и жената спират да се грижат един за друг. Горд съм и щастлив, че и в бъдеще ще продължим да бъдем екип, който ще се подкрепя в добри и лоши моменти. Никой няма да може да промени това, дори и двамата да продължим с нова връзка или живот... последните 12 месеца ни доказаха, че сме в състояние да се справим с това!

Ние сме щастливи и горди с нашите деца, прекратихме романтичната си връзка, но продължаваме да бъдем приятели и да прекараваме време заедно. И това ще продължи, каквото и да става в бъдеще. Винаги ще се обичаме и уважаваме, защото никога не ни се е налагало да се караме за нещо помежду си. Знаем, че за много хора извън нашия близък кръг е трудно да ни разберат, но ние сме щастливи благословени, че се имаме един друг."