0

А мериканският актьор Мики Рурк стовари с голямата лопата на колегата си Том Круз. По всичко изглежда, че звездата от „Кечистът“ не е особено голям фен на 60-годишния Круз.

В момента Том Круз се радва на страхотни дни, имайки предвид, че продължението на „Топ Гън“ постигна изключителни успехи в боксофиса. Филмът премина границата от 1 милиард долара приходи и се превърна в най-успешният в кариерата на актьора до този момент.

Мики Рурк обаче е на мнение, че „Круз играе една и съща роля в последните 35 години“. Той даде интервю пред журналиста Пиърс Морган и коментира страхотния успех на „Топ Гън: Маверик“ в боксофиса.

„Това не означава абсолютно нищо за мен“, коментира Рурк, добавяйки: „Този тип играе една и съща роля от 35 години насам. Няма как да го уважавам“.

И продължи: „Изобщо не ми пука за неща като пари или влияние. Пука ми когато гледам актьорската игра на Ал Пачино, ранните неща на Крис Уолкън и Робърт Де Ниро. Пука ми за работата на Ричард Харис и Рей Уинстоун. Това са типовете актьор, които бих искал да бъда и самият аз. Актьори като Монти Клифт и Марлон Брандо от едно време“.

Попитан дали смята Том Круз за добър актьор, Мики Рурк отговори: „За мен той е без значение, поне в моя свят.“

Според Рурк, Том Круз няма как да бъде наречен добър актьор, защото той не приема роли, които истински да го предизвикват да покаже възможностите си.

Въпреки думите на Мики Рурк, „Топ Гън: Маверик“ на Том Круз е най-успешният филм от началото на 2022 година.

Ленатата има приходи от над 1 милиард долара в боксофиса, което напълно оправдава създаването на продължение на култовия филм от миналото.

Той дори успя да победи в боксофиса един от очакваните филми на Marvel – „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“.