0

П опфолк певицата Юнона чакала цели три години, за да се срещне с мъжа си. Красавицата се занимавала с бизнес в сферата на земеделието, а настоящият ѝ съпруг ѝ бил препоръчан като човек, с когото може да работи.

СКАНДАЛ: Кръчмар измами бюст №1 във фолка! (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Някъде около 3 години чаках да се видя с него, чувахме се по телефона, разбирахме се за среща, след което все така ставаше, че се разминавахме, той ме връзваше”, спомня си тя. В края на краищата неин познат успява да ѝ уреди така чаканата бизнес среща. Нещата между тях се случват бавно.

“Нямах никакви очаквания, намирах се в тежък период. Срещахме се, може би и заради това между първата ни целувка и времето, в което започнахме да излизаме сериозно, имаше месец и половина”, споделя искрено тя. Спомня си, че се целунали за първи път на 13 април преди 6 години, и брои този ден за тяхна годишнина. Точно заради това избира и тази дата, за да сключат брак. Макар и за някои да е фатална, за нея е щастлива.

“Исках датата на нашия брак да бъде специална, мислех за рождените ни дни, но искахме да е нещо наше и така се роди 13 април”, обяснява Юнона. Освен това има и малко нумерология в този избор, защото тази година сборът от всички цифри в датата 13.04.2024 образува 2 пъти осмици – числото на безкрайността. С толкова много знаци това се превръща в най-добрия момент за сватба. Церемонията е организирана буквално за месец. Всъщност идеята за нея идва, след като двамата се прибират от ски ваканция в Италия. По пътя към България тя разбира, че нейна приятелка ще се жени, а друга е на път да става майка, това й припомня, че е време да се избере дата и за нейната сватба.

“Казах му в колата, че ако си мисли, че ще мине само с предложение и пръстен с диамант, няма да стане и че е време да изберем конкретна дата, трябваше му време да го осъзнае, но все пак след броени дни вече имахме крайно решение”, спомня си с усмивка певицата.

Мечта 

Предложението за брак Юнона получава на лодка в Австралия. “След 6 години заедно аз много често му намеквах, че е време за брак. Той някак все отклоняваше темата. Когато заминахме на ваканция в Австралия, нямах никаква идея, че ще ми предложи”, разказва изпълнителката. Предложението идва в Сидни. Всъщност да посетят Австралия е детска мечта и за двамата. Интересен факт е пътешествието на годежния пръстен, за който Юнона разказва с усмивка.

“Понеже ние сме 24 ч. заедно, неразделни, той беше накарал дъщеря ми да купи пръстена, без аз да знам, после 8 дена го е прехвърлял от джоб в джоб, за да не видя. Защото е искал да ми предложи в Сидни, а то беше последна спирка от пътуването ни“, развълнувано споделя Юнона. Качили се на корабче, което обикаляло покрай бреговете на града, и в един момент, когато се обърнала, видяла, че мъжът й е паднал на коляно с пръстен в ръка.

Море 

Заради краткия срок между предложението и датата за сватбата време за подготовка не остава. “Буквално в последния момент се обадихме на кумовете”, споделя певицата. Избира да сключат брак в Несебър. “Много е красива, има тераса с гледка към морето“, разказва тя.

Сгодената Юнона се окичи с диамант! (СНИМКА+ВИДЕО)

Жени се с бял гащеризон, нямало време да търси и избира рокли. Сватбените халки стават буквално в последния момент. На сватбата присъстват само тя, мъжът ѝ и кумовете, след което заедно с още две приятелски семейства сядат да се почерпят в единствения работещ ресторант по това време край Равда. “Дори родителите ни не бяха, защото просто нямаше къде да се спи, нито ресторанти, нито хотели, всичко е затворено”, добавя тя. В края на краищата сега е запланувала празненство в края на лятото, на което да покани повече приятели, роднини и колеги. “Представям си го май този път да е в София, може би в края на лятото, но това засега е само идея, нищо сигурно”, завършва тя.

Дом 

Тя и мъжът ѝ са постоянно заедно и не им омръзва вече 6 години. Не могат да си представят нищо един без друг. Ангажиментите в дома също са споделени. И двамата чистят, готвят и подреждат. Любители са на традиционната българска кухня и често си готвят различни ястия. Той я придружава по участия и живеят на 4 колела между София и Силистра. Не мечтаят за деца, защото и двамата вече имат от предишните си връзки по едно вече пораснало.

Юнона се весели на Октоберфест (СНИМКИ)

„Искаме само да сме здрави и да можем да пътуваме“, завърши Юнона. 

Любовта я научи на ски 

Преди 6 години половинката на Юнона я качва за първи път в живота ѝ на ски. “Толкова ме хвана яд, че не съм се научила по-рано. Но не е имало кой“, споделя тя. Всяка година си правят ски ваканция в Италия. Единственото, за което съжалява, е, че сезонът става все по-кратък.

От България до Сицилия с мотор

Мъжът на изпълнителката е запален по моторите. Миналата година си направили почти околосветско пътешествие, тръгвайки с мотор от България, стигайки до Сицилия. “С този мотор обиколихме острова. Беше много вълнуващо”, завършва Юнона. Все още не са го тествали на дълъг път, но предстои. Всъщност тя и половинката й най-много обичат да пътуват. Използват всяка една свободна възможност, за да съберат куфара. Мечтае да посети Япония и се надява всеки момент това да стане факт.