0

Р утинно ходене до тоалетната завърши със сцена от филм на ужасите , след като мъж беше жестоко нападнат от змия, докато се облекчаваше, пише Sun.

Танат Тангтеванон от Тайланд беше принуден да се бори да спаси тестисите си, след като огромен 3-метров питон изскочи от тоалетната чиния и захапа интимните му части.

Tайландецът се обърна към X/Twitter , за да обясни как се е разиграл инцидентът, като каза: „Вчера, около 10 сутринта, се събудих и отидох до банята, както обикновено. Преди да седна на тоалетната, винаги първо пускам водата, за да проверя за нежелани изненади и вчера не беше по-различно. Седнах на тоалетната и само няколко секунди по-късно усетих остра болка в тестисите. Нещо ме беше ухапало. Пресегнах се и за мой ужас хванах една змия за врата, чиито зъби все още бяха забити“.

Докато кръвта все още капела от тестисите му, Танат успял да отстрани влечугото, като го стисна здраво в ръцете си. „Държах здраво врата на змията, опитвайки се да я издърпам от тоалетната, но тя беше невероятно силна и не помръдваше. Паникьосан и бесен, забелязах четка за тоалетна наблизо и започнах да удрям змията колкото мога по-силно. В хаоса забравих, че все още държа змията, така че накрая ударих и собствените си пръсти, но тогава не почувствах никаква болка. Продължих да удрям, докато змията отпусна и най-накрая успях да я извадя“, добавя още тайландецът.

След като убил змията, Тангтеванон се обадил на охраната на сградата, в която живее, която го откарала в болница. Той добави: „За щастие вече съм добре и в случай, че се чудите, тестисите ми са добре“.

Случаите на змии в тоалетните са изключително редки, се смята, че влечугото е попаднало там, заради нестабилното време в Тайланд. Властите предупредиха хората да се пазят от змии по време на сезона на мусоните в страната.