0

„Поканих агент Купър в България. Видяхме се в Холивуд на премиерата на „Отвътре навън 2“ и си говорихме близо 10 минути. Той беше със съпругата си“.  Това разказа пред „Телеграф“ финансистът Кирил Евтимов. Премиерата на хитовата анимация, която вчера тръгна и у нас, се състоя в кино „Ел Капитан“ в Холивуд, Калифорния. На червения килим до Алеята на славата служителят от Министерството на финансите разговарял още с Джон Стеймос от сериала „Пълна къща“ и главната героиня от детското Ейми Полър. 

С Джон Стеймос

 С Джон Стеймос
Кирил Евтимов/личен архив

Армагани 

Още щом видял холивудската звезда Кайл Маклоклан, българинът решил да го изненада с наши армагани, които рекламират страната ни. „В торбичката, която е и брандирана, имаше шалче на на националния отбор по футбол, ключодържател, химикалка, тефтер, розово масло, крем с розово масло, балсам за устни с традиционното масло. Той много се надъха, зарадва се изключително и дори ме помоли да го снимам с торбичката“, разказа Евтимов. Двамата разговаряли освен за култовия сериал „Туин Пийкс“, но и за летни почивки. Агент Купър и съпругата му споделили, че са ходили в Гърция и Турция, но не и в България. „Не чаках втори шанс, поканих ги да дойдат тук и те се съгласиха. Разказах им и че в София е киноцентърът „Бояна“, в който се снимат много холивудски ленти“, допълни нашенецът. 

Гласове 

С Джон Стеймос не успели да проведат толкова дълъг разговор, но също си щракнали селфи. Главната актриса, която озвучава момиченцето в „Отвътре навън“, веднага приела да се увековечи с нашенеца. 

Кирил и Ейми Полър

 Кирил и Ейми Полър
Кирил Евтимов/личен архив