0

П озната на Кейт Мидълтън се оказа организаторка на оргии за средната класа, съобщава Daily Mail.

46-годишната Ема Сейл произхожда от добро семейство. Като дете учи в едно и също привилегировано училище с бъдещата съпруга на принц Уилям и двете се занимават с гребане. 

Сейл има три деца и е председател на настоятелството на частното училище, в което учат.

Талантът на Ема обаче се простира далеч отвъд организирането на благотворителна разпродажба на сладкиши. Приятелката на Кейт Мидълтън от гимназията е главен изпълнителен директор на организация, която устройва секс партита, фокусирани върху женското удоволствие.

Секс империята й Killing Kittens съществува от почти 20 години и се оценява на 15 милиона паунда.

Организацията прави партита, достъпни както за богати аристократи, така и за обикновени хора.

Оргиите се провеждат в клубове, старинни замъци и подземни кабарета. И са подчинени на две основни правила: първо, на тях не се допускат самотни мъже, и второ - жената винаги трябва да поема инициативата.

Докато някои гости могат да изберат да гледат или да флиртуват, други се отдават на лудории в хидромасажни вани, подземия или легла с големи размери. 

Членството в клуба струва до 200 паунда на месец. 

Ема Сейл признава, че основната цел на бизнеса й е да дестигматизира отношението към женската сексуалност.  

"Докато растях, винаги чувствах, че срещите и сексът са нещо, което мъжете контролират. Ако си лягаха с всяка срещана, ги смятаха за "легенди", но ако една жена се държеше по същия начин, никой нямаше да излезе с нея след това", споделя тя. 

Сейл добавя, че на партитата се следи много внимателно за безопасността на посетителите.

Единственият инцидент, за който тя си спомня, се случил с млад мъж, който взел толкова много виагра, че се схванал напълно и дори не можел да помръдне врата си. Наложило се да изчака няколко часа, докато действието на препарата отмине. 

Британката признава, че самата тя никога не е участвала в сексуални партита, защото не се интересува от това.

"Хората предполагат, че единствената причина, поради която организирам това, е, че съм луда по секса с размяната на партньори, но аз никога не съм участвала. Повече се интересувам от свалянето на патриархата, отколкото от търсенето на интензивни сексуални преживявания", казва тя. 

Що се отнася до възрастта на посетителите - на секс партитата в клубовете имало предимно жени на възраст от 20 до 30 години, а от по-скъпите изнесени събития се интересували дами над 40-годишна възраст.

Сейл смята, че във Великобритания има нещо като сексуална революция сред по-възрастните жени и тя се гордее, че има пръст в това. 

"Защо една майка на три деца не може да има сексуален живот и да експериментира без срам? Жените вече не мислят, че не могат да живеят без съпрузите си. Те са финансово независими. Моделите на поведение се променят", посочва в заключение тя.