0

Е дна от най-известните актриси в развлекателната индустрия за възрастни – Есперанса Гомес, съобщи, че обмисля да се оттегли от занаята след 20 години в бранша. Като основен мотив тя посочва постоянните болки в гръбначния стълб.

Instagram/yoesperanzagomez

В интервю за Ютуб канала La Red Viral, посветен изцяло на порно индустрията, Гомес заяви, че по всяка вероятност ще напусне бранша най-вече по здравословни причини, отколкото по други, защото снимките ѝ „костват страшно много“.

Instagram/yoesperanzagomez

44-годишната актриса обясни, че филмите, в които участва, са прекалено интензивни, за да радват аудиторията, но това си е имало своята цена.

По думите ѝ, след като заснеме даден филм, на следващия ден не може да стане от леглото заради болки в ставите и понякога се налага някой да ѝ помогне.

Instagram/yoesperanzagomez

Лежа си в леглото и когато поискам да стана, просто не мога – тялото ми не иска да се подчини. Тогава имам чувството, че ме режат с нож в центъра на гръбнака. Не мога да мръдна, оплака се Гомес, цитирана от Novini.bg.

Instagram/yoesperanzagomez

Тя все пак поясни, че има вероятност да не напусне бранша, тъй като „професията ѝ е фундаментална за начина ѝ на живот“. Междувременно Гомес е ангажирана и в бизнеса с недвижими имоти, поради което посочи, че оттам също си докарва достатъчно добри доходи, ако се наложи да напусне занаята за възрастни.