И нтересна инициатива подеха привържениците на „Левски“ 10 дни преди сблъсъка с ЦСКА на националния стадион.

Интересна инициатива подеха привържениците на „Левски“ 10 дни преди сблъсъка с ЦСКА на националния стадион.

Те стартираха снимането на филм за паметната победа над вечния съперник със 7:2, от която се навършват 50 години на 17 ноември. Лентата има за цел да отдаде почит към „сините“ легенди, взели участие в двубоя, сред които живи до днес са Георги Каменски, Иван Вуцов, Стефан Аладжов, Кирил Ивков, Борислав Богданов, Стефан Павлов Янко Кирилов и Александър Костов. „Какво по-уникално нещо от това да участваме като статисти в историческия филм и в същото време да се докоснем до легендите.

Филмът се прави от фенове за фенове, но акцентът няма да е толкова върху самия мач. Той е останал във фолклора на агитката ни. От тогава са минали точно 50 години, а най-мъчното в случая е че от великия двубой са останали само 8 живи легенди. Уважението и възхвалата към тях не трябва да угасва през годините“, категорични са привържениците от фракцията „Синя Зона Б-18“. Днес между 10:30 и 11:30 часа ще се проведат снимки пред сектор „А“ на националния стадион, като един от кадрите е свързан с посрещането на ветераните от публиката, която скандира имената на футболистите и пее песни за любимия отбор.

На „Герена“ пък пуснаха вчера в предварителна продажба билетите за предстоящото домакинство на „Витоша“ от девети кръг на Първа лига. Мачът е от 20:00 часа в петък, а цените варират между 7 и 70 лв.