0

С редният Стораро прецакал песен на попфолк певицата Мира, жалва се самата тя в социалните мрежи. По думите ѝ двамата са правили една и съща песен, но нито единият, нито другият знаел за това. Разбрало се, когато Фики пуснал промото на предстоящата песен. 

@mira_bulgaria 18.04-16ч #fen tv#chipichipichapachapadubidubidabadaba #@fentvbg #song#music#party #party #trend ♬ original sound - Mira

"Аз не съм знаела, че той ще прави песента. Започнах да я правя края на януари. Това може да се види от моите социални мрежи.  Песента е записана на 4 март. На 16 април трябваше да записвам клип, но Фики беше пуснал промо от същия рефрен", казва Мира.

Тя се обърнала към компанията, за която работят и сем. Стораро и Мира, а от там ѝ казала "който изпревари". "Един час преди моята премиерата ми се обадиха от фирмата и ми казаха, че сем. Стораро са ги заплашили, че ако моята песен бъде пусната, те спират да работят с музикалната компания", казва още певицата. 

Така нейното парче отишло в коша и въобще няма да бъде представяно на публиката. "Със или без тази песен, аз съм Мира и имам 25-годишна кариера". 

Накрая певицата завърши с новината, че напуска музикална фирма след този случай и вече е самостоятелен изпълнител.