0

"Приятели" - един от най-обичаните комедийни сериали по света. Ситкомът приключи преди 20 години, но все още е един от най-гледаните сериали. Много от феновете искат да видят продължение на любимото си шоу, а в центъра да са децата на главните герои.

Преди 30-ата годишнина на любимия ситком на 22 септември създателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн и изпълнителният продуцент Кевин Брайт гостуваха в американскоto сутрешно телевизионно шоу Today, за да погледнат назад към "Приятели" и продължаващата му популярност.

Емблематичен реквизит от „Приятели” отива на търг! (ВИДЕО)

„Предполагам, че трябва да се почувстваш някак си, когато детето ти навърши 30 години и си попиташ „Как стана това?“, каза Крейн за хитовото шоу, чиято премиера беше по NBC през 1994 г.

Говорейки за деца, Брайт отбеляза, че феновете постоянно питат дали някога ще има повече епизоди от сериала. "Приятели" продължава да достига до огромна аудитория от зрители, някои от които дори не са били родени, когато финалът му е излъчен през май 2004 г.

„Получаваме такива питания много често“, включи се Кауфман. „Получавам имейли през цялото време. Всеки има страхотна идея, а една от най-популярните е за децата на главните герои“, добави тя.

ЗАГОВОР ПО ХОЛИВУДСКИ: Личният асистент на Пери асистирал за убийството му!

По времето, когато сериалът приключи през 2004 г., почти всичките му шест главни герои бяха станали родители. В края на сезон 1 Рос, изигран от Дейвид Шуимър стана баща, когато бившата му съпруга Карол (Джейн Сибет) роди сина им Бен. Първото от децата на "Приятели" беше изиграно от младия Коул Спраус в последните три сезона на шоуто.

Следващата беше Фийби Бъфе, изиграна от Лиса Кудроу. Бременността на актрисата в реалния живот по време на четвъртия сезон на сериала доведе до продължила цял сезон сюжетна линия, в която нейният герой служи като заместител на нейния полубрат (Джовани Рибизи) и съпругата му (Дебра Джо Руп), раждайки техните тризнаци.

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Звездите от „Приятели” изпратиха Матю Пери (ВИДЕО)

Следващото дете е това на Рос и Рейчъл, изиграна на Дженифър Анистън. Тя забременява в седми и ражда Ема в осми сезон.

Последните деца са тези на Моника Гелър, изиграна от Кортни Кокс и Чандлър Бинг, изигран от покойния Матю Пери. В последния сезон на сериала те се срещат с майката на нероденото им бебе Ерика (Анна Фарис), която неочаквано ражда близнаците Джак и Ерика (наречени на героя на Фарис) в последния епизод на сериала.

Със седем бебета, да не говорим за всички, които Джоуи Трибиани, изигран от Мат Лебланк и Фийби, която се ожени за Майк Ханиган (Пол Ръд), може да имат, има много опции за потенциално продължение на любимия сериал.

Но създателите на ситкома не са особено запалени от идеята.

ПЪЛЕН ОБРАТ: Матю Пери - убит! (СНИМКИ+ВИДЕО)

„О, не. Не, не, не“, каза Крейн за възможността за продължение по време на гостуването им в Today.

Междувременно Брайт и Кауфман също отбелязаха, че 30-ата годишнина на шоуто е донякъде горчива, като се има предвид смъртта на Матю Пери през октомври миналата година.