0

С лед дълго чакане дойде време за зрелището BKFC 58! Най-голямата верига в света, организираща боеве с голи ръце, ще проведе второ събитие в Европа, като и при втория случай голямата гала вечер ще се състои в „Арена София“.

Билети за голямото събитие на 22 март ще откриете в Grabo.bg!

Зрителите, решили да посетят зрелището ще станат свидетели на 12 безмилостни битки, събиращи бойци от цял свят, включително такива от Египет, Черна гора, Германия, Бразилия, Франция и др.

Тони Маркулев и Калоян Колев излизат в главната битка на BKFC 58 

 Тони Маркулев и Калоян Колев излизат в главната битка на BKFC 58 
Бойко Кичуков, Telegraph.bg

Вчера бе кантарът преди бойното събитие, а там напълно разбираемо градусът също бе висок. В главната битка тази вечер един срещу друг ще се изправят Тони Маркулев и Калоян Колев. Първият заяви, че е готов да даде всичко, за да стигне до победата.

„Съперникът ми е много корав състезател. Надявам се занапред да има повече такива мачове в България, между състезатели като мен и него. Ще си преследвам победата, както винаги и ще се опитам да я постигна по какъвто и да е начин“, сподели на пресконференцията преди официалния кантар единият от участниците в главната битка на BKFC 58 Тони Маркулев.

Грандиозното шоу ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2 и новия специализиран канал Fight Klub.

Опонентът му Колев е в ролята на аустайдер, но бе категоричен, че е уверен във възможностите си да излезе като краен победител след края на двубоя.

“Радвам се, че подценяват стойката ми, но съм доста уверен в нея. На спарингите се справям добре, подготвен съм и ще се опитам да направя нещата така, както си мисля. Какво ще се получи в крайна сметка ще видим”, заяви другият участник в главната битка на BKFC 58 Калоян Колев.

Васо Психопата Бакочевич излиза в подглавния двубой срещу Рамадан Нуман

 Васо Психопата Бакочевич излиза в подглавния двубой срещу Рамадан Нуман
Бойко Кичуков, Telegraph.bg

Шоуто открадна бразилският боец Фелипе Мая, който при излизането към кантара се опита със зверски викове на португалски да влезе под кожата на противника си Ангел Петков.

Васо Бакочевич, участник в подглавната битка на BKFC 58, заяви шеговито, че си е помислил, че ще се бие с Мохамед Салах, визирайки египетския си опонент Рамадан Нуман, известен като Наемния убиец. Също така роденият в Белград боец по прякор Психопата, не отхвърли възможността в някое от следващите издания на BKFC да се бие срещу българина Живко Стоименов, ако  получи покана. Двамата си размениха любезности в знак на уважение по време на пресконференцията, а диалогът между тях бе бурно аплодиран в края му.

За първи път на BKFC у нас ще наблюдаваме женски сблъсък - Даниела Граф (вдясно) срещу Никол Шефер (вляво)

 За първи път на BKFC у нас ще наблюдаваме женски сблъсък - Даниела Граф (вдясно) срещу Никол Шефер (вляво)

От своя страна представителят на веригата за България - Любомир Геджев, изтъкна факта, че в тазвечершната гала ще участват представители на най-различни бойни стилове, което ще направи изхода от битките напълно непредвидим.

„Имаме по-добро разбиране как да подберем бойците. Първото събитие много ни помогна, за да можем сега по по-добър начин да подберем бойците, за да се получат добри и качествени мачове. В първото издание имаше малко повече интерес от бойци, които идват конкретно от ММА стила. Сега вече имаме представители на кикбокс и бокс, което смятам, че също ще окаже положително влияние. Както виждате също така се постарахме да доведем бойци от много държави, от различни части на света. Сега нямаме голяма звезда, както бе при първото събитие с Росен Димитров, но вярвам, че ще се получи едно добро зрелище“, заяви Геджев.

Така българските зрители най-накрая дочакаха голямото събитие в „Арена София“. За всички, които не се поколебаха да си купят билети, за да станат част от зрелището, шоуто е гарантирано.

Двойникът на Каранга в МАЧКАСТ: Учителката ми по БЕЛ в Ловеч ме запали по бокса! (ВИДЕО)

Ангел Петков: Хъсът ни за бой идва от гените, все пак сме на Балканите

Легендата срещу Лудия ще е кърваво зрелище!

Брутален уличен боец от Словакия иска още кръв в София!

Президентът на BKFC пристига у нас за галата в "Арена София"!

Бурята от Чечения ще разтърси София!

Калоян Колев пред „МачКаст“: Винаги съм бил бойна личност, обичам болката (ВИДЕО)

Корав бразилец иска да пише история в Европа

10 ДНИ ДО ГОЛЯМОТО ШОУ: Ще бъде ли достатъчно силен Отровата и този път?

Скалата любим екшън герой на наш талантлив боец! (ВИДЕО)

Живко Стоименов: Боксьорите имат голямо предимство в BKFC! (ВИДЕО)

Граф срещу Шафер е дамското украшение на BKFC 58!

Боецът Живко Стоименов: Нямам загуба на профиринга в България! (ВИДЕО)

Наш боец се преклони пред Васил Левски! (ВИДЕО)

Бръснаря ще вдига адреналина в „Арена София“!

Пролетта на Психопата! „Най-ужасния човек на Балканите“ е готов да унищожава в София

„Наемния убиец“ от Египет, който е готов да разтърси „Арена София“!

Зохраб Азимов: В България ще разберат защо прякорът ми е "Легендата"!

Боецът с две висши образования Тони Маркулев: Георги Валентинов ме удари два пъти в слабините, но въпреки това го победих (ВИДЕО)

Представителят на BKFC за България Любомир Геджев: Бихме рекорда на Щатите по продадени билети за бокс с голи ръце! (ВИДЕО)