Н ационалният отбор на Сърбия показа убийствена форма точно преди световното първенство в Русия. Западните ни съседи разбиха с категоричното 5:1 Боливия в последната си проверка преди началото на мондиала. Срещата се игра на “Меркур Арена” в Грац, Австрия.

Националният отбор на Сърбия показа убийствена форма точно преди световното първенство в Русия. Западните ни съседи разбиха с категоричното 5:1 Боливия в последната си проверка преди началото на мондиала. Срещата се игра на “Меркур Арена” в Грац, Австрия.

За Сърбия с хеттрик се отчете Александър Митрович, който се разписа в 4-ата, 23-ата и 68-ата минута. Другите два гола пък бяха дело на Адем Ляич в 19-ата и Бранислав Иванович в 42-ата минута. Почетното попадение за Боливия бе отбелязано от Джасмани Кампос в 48-ата минута на срещата. Веднага след двубоя пък онлайн изданието Kurir пусна анкета за очакванията на феновете за предстоящия мондиал. Сърбите са в една група с Бразилия, Швейцария и Коста Рика. Гръмката победа пък явно е повдигнала високо очакванията на запалянковците, след като над 70 процента смятат, че националите трябва да излязат от групата си и да играят поне на осминафинал в Русия.

Сърбия стартира участието си на световното с мач срещу Коста Рика на 17 юни, а утре тимът лети за базата си на руска земя.