0

В лична година 8-ца всичко може да се постигне и уреди. В момента късметът е на една ръка разстояние, само протегнете ръка и може да получите всевъзможни екстри и придобивки. В тази година ще уредите имотни дела и ще направите изгодни вложения на сили, средства и ресурси. Ако изпаднете от една класация, ще влезете в друга, много по-благоприятна и обещаваща. До края на май се постарайте да направите важен избор. Около 18 май ще бъдете избраници на съдбата, любовта ще е до вас и материалната подкрепа ще я следва.

Родените днес от изгрева до залеза ще имат много повече късмет, ще се развиват на благоприятна почва и ще се справят с предизвикателствата на живота. Родените в тъмната част на денонощието ще имат тежко детство, а отношенията в семейството ще им създават комплекси, особено ако бащата отсъства или е прекалено строг и не се държи добре с майка им. Луната им е в съвпад със Сатурн - строгия родител. Старайте се да ги стимулирате, а не да ги ограничавате прекалено. Няма да страдат от липса на средства, но топлината ще им липсва.

Овен 21 март – 20 април

Денят носи провокации в местата, където се събират повече хора. Нужно е смирение, да не се действа ултимативно. В желанието да се направи впечатление се споделят свои и чужди тайни, което ще предизвика конфликти и прибързани раздели. Вечерта чакайте посещение на личната си муза. Концентирайте се върху личните и семейни нужди, утре плановете ви ще претърпят промени. 4-ти е ден за тихи семейни занимания в ограничен кръг. Великден идва с възможности за пътуване, гостуване и публични изяви. На Гергьовден Луна, Марс и Меркурий са в съвпад в Овена, очертават се емоционални провокации. На 7-и нищо важно да не се предприема. Новолунието на 8-и ограничава нечии пълномощия, плановете ви се променят. На 9-и се събуждате с идеи, а на 10-и ги реализирате. 

Телец 21 април – 20 май

Днес доминирате в среда, в която другите са навели глава, съобразяват се с нуждите на приятелите и са склонни да правят отстъпки. Не прекалявайте с претенциите. Постарайте се да облекчите живота на най-близките си хора, да ги зарадвате и подкрепите в труден за тях момент. Проведете насаме належащите разговори, не се включвайте в колективни дейности и инициативи. На 4-ти се въздържайте от дейности, изискващи голямо натоварване, нужно е смирение. На Великден се радвайте и с радостта на другите. 6-и е зареден с амбиции и емоционални провокации. На 7-и нищо важно да не се започва. Предстои любовна вечер, Луна и Венера са в съвпад. Новолунието на 8-и прегрупира силите в бизнеса. Срещите на 9-10-и залагат нови програми и презареждат отношенията.

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е свързан с енергийни загуби на всички нива. Не си поставяйте високи цели и задачи, ограничете публичните контакти и не влизайте в спорове. Препоръчват се двустранни срещи с капацитети в нужната ви област. Време е за среща с учителите, с тези, които биха ви дали навременен съвет и нужната перспектива. Нищо важно да не се предприема, смирете амбициите, огледайте се. Родените около 5 юни ще имат проблеми и спънки на 4-ти. На Великден се събуждате с усещане за правилната посока и цел. На 6-и чакайте изгодни предложения, но и натиск ще ви се оказва. 7-и е ден на любовни изкушения. На 8-и нищо важно да не се започва. На 9-10-и Луната е в Близнаци. Пътувайте, привлечете съюзници. Усещате в каква посока вече духа вятърът на промяната и правите своя ход.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на хората с комплекси, ако сте от тази категория, някой ще ви използва и ще ви налага своето мнение и решение. Противопоказно е да се работи и действа в екип. Където се съберат повече хора, ще има провокативни изяви. Денят е добър за консултации със специалисти, на които вярвате и в чиито преценки не се съмнявате. Но все пак не издигайте никого в култ, днес всеки може да сбърка. На 4-ти печелите, ако не позволите на другите да се обединят срещу вашите интереси и мнения. На 5-6-и сте в неизгодна позиция. Луна, Марс и Меркурий са в конфликт със Слънцето ви. Съобразете се с избора на партньори и близки, децата са трудно управляеми. На 7-и за всяко удоволствие ще се плаща. На 8-и спазвайте диета. 9-и е ден на верния избор, следвайте интуицията и на 10-и ще успеете.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на проблеми и провокации в места, където се събират повече хора. Чувствата са поставени на изпитание, лесно се влиза в преразход на енергия и средства. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от светски изяви и амбициозни начинания. Останете си у дома и сред свои хора, прекъснете вредни и лъжовни контакти. Огледайте се, може би сте пропуснали някого, който чака да го забележите. 4-ти е един от критичните дни, в който не виждаме нуждите на другите, вглеждайки се само в себе си. 5-6-и ви носят сила и одухотвореност, на точното място сте. 7-8-и са рискови и опасни, губите не само позиции, но и ресурси. Внимавайте с харчовете, нищо важно да не се започва. 9-и определя и сочи правилната посока, в живота ви се появяват нови лица и благодетели. На 10-и правите силен ход.

Дева 23 август – 22 септември

Родените около 5-и нагазват в проблеми. Луна и Сатурн ви гледат в опозиция. Премълчават се истини, които ще ви вкарат в капани. Не поемайте ангажименти, в които ще сте притиснати от грижи и обстоятелства и от някого, който ви иска услуги или му дължите такива. Всеки компромис ще ви вкарва в неприятности. Стойте далече от разправиите и конфликтите на другите, запазете неутралитет. 4-ти е ден на неприятности и конфликти, ограничете контактите, уредете си срещи насаме с нужните ви хора. На 5-6-и не оставайте сами, радвайте се с радостта на близките. На 7-и се връщат каещите се грешници, а на 8-и получавате нещо определено за друг. Вечерта сте близо до спонсор, приемете покани за уикенда. На 9-10-и пътят ви е като бягане с препятствия, трудностите ще са на всяка крачка.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес във въздуха витае агресия, чувства се напрежение в местата, където ще се съберат повече хора. Може да се стигне до конфликти и размяна на реплики. Децата са неуправляеми, а родителите настояват на своето. Не влизайте в полемики и ако трябва да водите преговори, уредете си срещи поотделно с всяко от засегнатите лица. Нужна е диета и избирателност в контактите. За 4-ти не се препоръчват участия в публични изяви. На 5-6-и не рискувайте. Луна, Марс и Меркурий ви гледат в опозиция. Нищо не става както сте го планирали, ще се съобразявате с изискванията на близки и приятели. На 7-и открадвате малко време за себе си. Вечерта Луна и Венера светят заедно, любовта е до вас. Новолунието на 8-и ни ограбва енергийно, но на 9-10-и всичко ви се подрежда.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес правите приемливи и желани от другите собствените си амбиции. Срещите ви носят ползи и ще ви поставят в изгодна делова позиция. Луна, Сатурн и Нептун ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рибите. Ще ви помагат хора в нужда, ще извлечете ползи от нечие предоверяване и примирително поведение. Ще доминирате и в следващите два дни, но после ще има обрати. На 4-ти може да проведете редица успешни срещи, но само на четири очи. Третият е излишен. На Великден ще имате щастливи мигове с близките, стига да не подхващате болни теми. На 6-и пътувайте, покрай удоволствията и добра работа ще свършите. 7-8-и са рискови и конфликтни. На това новолуние 5 планети ще ви гледат в опозиция от Телеца. Отложеното за 9-10-и ще носи ползи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес Луна и Сатурн са в конфликт спрямо родените във втората декада. Личните комплекси и недоволствата на другите предразполагат към скандали и ви вкарват в конфликтни положения, в които ще се налага да действате от позиция на силата. Може да се окаже, че вече нямате тази сила да управлявате живота на близките и децата. Ден на детронации, губите и в играта на чувствата. На 4-ти влизате в остри конфликти с родители и деца, бъдете внимателни. На празничния Великден и Гергьовден късметът ще е с вас, ще прекарате приятно, проблемите ще се уредят или временно ще се тушират. Проведете уточняващи разговори, може да започнете нова дейност на собствен имот. На 7-и не правете компромис в чувствата. 8-и ви среща със спонсор. На 9-10-и ви действа пръстът на съдбата.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят не е благоприятен за събрания и участия в колективни инициативи. Ще имате късмет в срещите насаме с хората, с които имате работа за вършене и чувства за споделяне. Навлизате в труден тридневен период, в който грижите за другите ще крадат от личното ви време, от добре планираните мероприятия, срещи и пътувания. Бъдете гъвкави и готови за неочаквани промени. За 4-ти се препоръчват само двустранни срещи с нужните за работата или здравето ви специалисти. Празничният уикенд ще ви постави в трудна позиция на избор, смирете амбициите, почивайте повече. 7-и е ден на открадната любов и на миговете, които не бива да се споделят. На 8-и загубите на другите ще ви носят придобивки. На 9-и вярвайте в интуицията, на 10-и правите силен ход.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес трудно защитавате мнения и позиции. В желанието да има мир и разбирателство у дома и в партньорските връзки премълчавате болезнени истини и позволявате на другите да си „разиграват коня”. Не участвайте в съвместни дейности, където не се знае кой какво иска и за какво се бори. Лесно се отива към конфликти. Уредете срещи с хората, на които вярвате и с които често се консултирате. На 4-ти ограничете колективните инициативи. На Великден и Гергьовден късметът ще ви следва, ще прекарате приятно в приятна компания и ще се радвате с радостта на близки и приятели. 7-8-и са рискови и проблемни, внимавайте с изневерите, не играйте хaзартно, печалбите се превръщат в загуби. На 9-и всяка хрумнала ви идея е печеливша. На 10-и се активизирайте, подпишете изгодни договори.

Риби 19 февруари – 20 март

Луната е в прегръдките на Сатурн в знака на Рибите. Комплексите от детството си казват думата, трудно защитавате личния си интерес, позволявате да ви предизвикват и поставят в неравностойни положения. Ако отстъпите от позициите си, после трудно ще извоювате свободата и независимостта си. Вдигнете глава, поставете условията си, нека всеки си знае мястото и да се научи да ви цени. 4-ти е притеснителен и губещ за родените около 5-10 март. Не се включвайте в съвместни инициативи. Великден е обагрен с емоции и сълзи по различни поводи. Не отивайте в крайности. 6-и е натоварен с предизвикателства, всеки се перчи и иска да се изяви. Водените преговори ще са успешни. На 7-8-и сте във вихъра на страсти и емоции. На 9-10-и газите в мътната вода на полуистините и лъжите.