0

В тородивизионният Добруджа стана 12-ият отбор в кариерата за халфа с над 200 мача в елита Симеон Мечев. 34-годишният старозагорец, който е юноша на Славия, а през лятото напусна Локо София, бе представен официално от тима от Дунавската равнина.

Мечев, чиято майка е една от най-известните и красиви жени у нас – фолкиконата Малина, записа 3 гола и 5 асистенции в 29 срещи през миналия сезон и бе със фундаментален принос Локо-то да запази място в Първа лига.

Твърди се, че игралият още за Монтана, Берое, Ботев Враца, Видима Раковски, Верея, Нефтохимик, ФК Бургас, Локо Горна Оряховица и Царско село ас имал предложения от 3 клуба у нас и 2 оферти от чужбина. Въпреки че опитвала да не се бърка в работите на сина си, Малина го посъветвала да не си губи повече времето в България, където досега смени 11 клуба.

Симеон е изключително близък с майка си и затова кръсти на нея и дъщеричката си, която вече е на 6 години. Малина пък е на 57 и макар че реално е баба, изглежда нереално неотразима за възрастта си.