0

З вездата на Англия и Реал (Мадрид) Джуд Белингам е най-желаният ерген на Острова в традиционната анкета на списание „Татлър“. Изданието отбелязва, че 21-годишният нападател впечатлява както на терена, така и извън него.

При дебютния си сезон за Кралския клуб Джуд спечели Шампионската лига и титлата в Испания, а освен това с националната фланелка стигна финал на Евро 2024. Сърцата на жените той превзе с рекламните си сесии за „Адидас“ и за марката бельо на Ким Кардашиян - „Скимс“. Самата американска риалити звезда се оказа луда фенка на футболиста, като заради него дори отиде в Мадрид и го посети в съблекалнята с децата си. Целта на 43-годишната Ким е да го утвърди като лице на мъжката линия на компанията си и да го лансира в своите среди в Лос Анджелис.

Белингам е рекламна хапка за рекламодателите и заради своите 37 млн. последователи в Инстаграм.

В класацията на „Татлър“ Джуд изпреварва лорд Албърт Каспиан Далмени (19), син на граф Хари Праймроуз, управител на аукционната къща „Сотбис“. Богатият наследник скоро ще замине за Южна Африка, за да работи в областта на опазването на животните. Белингам е по-желан ерген и от британския шампион на 110 м с препятствия Таде Оджора, който това лято бяга и на Олимпийските игри в Париж. Когато не е на пистата, 25-годишният атлет от нигерийски произход участва в събития на „Живанши“ и обикаля Средиземноморието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Celia (@lauraceliav)

„Сън“ обаче припомня, че сърцето на Джуд не е свободно, защото той ходи със сладката моделка Лаура Селия. Нидерландката рекламира най-вече бельо, също като любимия си.