0

Р одените на дати 31, 2, 28, 7 са умни, а на 21, 3, 20 са мъдри.

Това сочи проучване, направено в Скандинавските страни, най-вече из Швеция и както пише в коментара – от различни полове. Питани са по различни въпроси от битието и предположенията кой какъв е, а особено по астрология и нумерология.

Мнение

Питането няма представителен характер, а по-скоро е на принципа какво мислят хората за родени на въпросните дати. Любопитно е обаче, че астрологичната нумерология има почти същото мнение за посоченото разпределение в анкетата.

Така питаните отговарят на въпроса кога могат да сметнат за дар от съдбата и се получават датите 14, 6, 16, 8, 25, 10 х- а това си е направо съвпадение с нумерологията. Родените на 22, 13, 26, 19 са определени като силни. Предопределени да бъдат работохолици и много да се трудят идват с рождени дати на 23, 9, 29, 11, 30. Стопани на своя живот са появилите се на 15, 8, 5, 17. Затова пък истински скромни гении са тези, чиято рождена дата е на 1, 4, 7, 12, 24.

Зодии

Във въпросното проучване има и много въпроси за зодиите. Така на питане кой как се целува, излиза, че Везните се целуват най-добре и получават уникалните 100 процента одобрение. (Тук астролозите могат да заподозрят, че явно питаните са били преимуществено от зодиите на елемента въздух.) На противоположния край попадат представителите на зодия Козирог, които не получават нито един процент одобрение и това си е направо странно, но така са отговорили. И така по ред на номерата на знаците одобрението е: Овен – 11%, Телец – 92%, Близнаци – 69%, Рак – 23%, Лъв – 48%, Дева – 78%, Везни – 100%, Скорпион – 9%, Стрелец – 97%, Козирог – 0%, Водолей – 96%, Риби – 59%. Трябва да се отбележи, че отговорите са повече от един. Но прави още едно силно впечатление, че традиционно определяната като най-сексуална зодия Скорпион тук направо катастрофира с тези 9 процента одобрение. Или питаните не са попаднали на правилния Скорпион, или наистина са само от въздушните зодии, защото и Водолей, и Близнаци също са с високи показатели, както и абсолютния тук шампион Везни, които в други подреждания трудно се класират дори в тройката. Но принципът е: Глас народен , глас Божи.

Друго питане е кой знак от зодиака колко убедително може да лъже. Резултатите са: Овен – 0%, Телец – 50%, Близнаци – 100%, Рак – 70%, Лъв – 45%, Дева – 5%, Везни – 100%, Скорпион – 100%, Стрелец – 20%, Козирог – 60%, Водолей – 30%, Риби – 99%. Тук явно фаворитите са много, но ненадминати са Близнаци, Везни и Скорпион. Като уточнението е, че дори в астрологията Скорпионите са шампиони в областта на убедителното омайване по надлъгване. Шведски му работи, както бе казал класикът в един много хубав БГ черно-бял филм.