0

К румовград и ЦСКА 1948 завършиха 1:1 в първия мач от 11-ия кръг на Първа лига и с разлика от 1 точка помежду си ясно маркират златната среда в класирането.

Серкат Юсеин откри в 7-ата минута за тима от Южна България, който домакинства на спортен комплекс "Никола Щерев-Старика" в пловдивския квартал "Коматево", а украинецът Евгений Сердюк изравни от дузпа в 50-ата.

"Червените" от Бистрица, в чиито редици дебютира бившият национал и носител на Купата и Суперкупата с Локо Пд Петър Витанов, със сигурност има за какво да съжаляват, тъй като направиха куп пропуски, които ги лишиха от успеха.

Крумовград, воден от бившия треньор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски, вече трети мач поред няма загуба (2 победи и хикс) и заема 9-ото място в класирането с 13 точки. Второто четирибуквие пък остава без успех вече в поредни срещи (с 2 равни и поражение между тях) и е на 6-а позиция с 14 пункта. 

В следващия кръг след паузата за националните отбори Крумовград гостува на Локомотив София, а ЦСКА 1948 приема Арда на ветрилника в Бистрица.