1

К ание Уест планира да отвори собствено порно студио и марка Yeezy Porn, съобщи TMZ.

Студиото може да отвори врати още това лято и ще бъде част от цяла марка за развлечения за възрастни.

Кание Уест и колегите му обсъдиха идеята с ветерана в индустрията Майк Моз, предаде БГНЕС. Това е бившият съпруг на порно актрисата Сторми Даниелс, която широката публика познава от скандалния случай с бившия американски президент Доналд Тръмп. Твърди се, че той й платил, за да мълчи за сексуалния си контакт с него по-миналото десетилетие.

КАТО СЕКС-РОБИНЯ: Кание Уест пусна жена си по прашки в кухнята (СНИМКИ)

Кание Уест доста често в работата си открито говори за своите сексуални фантазии и увлечение към порното. Той е правил рап изпълнения на подобни сценарии с различни жени, с които е бил, включително с бившата си съпруга Ким Кардашян.

Сега той контролира как се облича сегашната му съпруга Бианка Ченсори: нейните изображения често стават обект на широко обсъждане поради тяхната едва ли не порнографичност.

ПРЕД ОЧИТЕ МУ: Жената на Кание Уест мърсува с друг на публично място (ВИДЕО)

Освен това Кание Уест планира да пусне поредица от порно видеоклипове, за да допълни седмия си студиен албум, The Life of Pablo (2016), а бивши служители на Yeezy обвиниха рапъра, че показва видеоклипове за възрастни на бизнес срещи.

Наскоро съпругата му Бианка Ченсори беше нападната: неизвестен мъж пъхна ръцете си под роклята й и я хвана за кръста. Рапърът на свой ред ударил нападателя. В медиите имаше информация, че той е сбъркал и всъщност удари близнака на мъжа, който е тормозил Бианка Ченсори.  

ПОД НОСА Й: Кание Уест се оженил за новата си на пет минути от дома на Ким Кардашиян

Междувременно скандалният рапър хвърли бомба, като сподели в социалната мрежа Х, преди Туитър, желанието си да прави секс с Мишел Обама. Нещо повече - Кание мечтаел за тройка с Мишел и Бианка Ченсори. Това дойде в повече на феновете му и един от тях направо му отговори: „Брато, ти си болен“. 

Кание Уест хвърли мерак на първата дама!