0

М ладо момче с увреждания беше разкъсано до смърт от крокодили, след като беше хвърлено в гъмжаща с влечугите река от родителя си.

6-годишният Винод от село близо до Дандели, Индия, е страдал от нарушен говор. New Indian Express съобщава, че майка му, 26-годишната Савитри Кумар Шеле, се е скарала със съпруга си Рави Кумар Шеле, на 27 години, в събота вечер (4 май).

Смята се, че състоянието на момчето е било източникът на спора, по време на който майката е вдигнала спящия си син и го хвърлила в гъмжащата с крокодили река.

След ужасяващото действие майката дошла на себе си, върнала се в къщата и започнала да крещи: „Хвърлих детето си във водите. Моля, помогнете му“, предаде Daily Star.

Съседите се втурнали да помагат, а някои съобщили в полицията. На мястото пристигнали водолази, за подпомогнат издирването.

Един селянин каза: „Първоначално си помислихме, че детето може да е паднало насред гъста покривка от дървета. Но не можахме да проследим момчето. Тогава разбрахме, че тя може да го е хвърлила директно в реката”.

В неделя сутринта (5 май) са открити части от тялото на момчето, каза очевидец. „Можехме да видим един от крокодилите да държи тялото в устата си“, посочи той.

Полицията съобщава, че двойката се кара редовно. Савитри казала на полицията, че съпругът ѝ редовно казвал: „Каква е ползата от него, той просто яде, хвърли го някъде, нека умре".

Срещу двойката е образувано дело за убийство.