0

С ложен роднинско-кметски четириъгълник се заформил около млада дама, който накрая завършил със здрав тупаник и арест за замесените в мелето, включително и кметския наместник.

Ревнивецът Петър Истилянов, на 28 години, син на кметския наместник на пловдивското село Мало Крушево Цвятко Истилянов, ровил в телефона на жена си.

От акцията му излиза на бял свят чат на благоверната му с негов приятел. Какво точно е имало в комуникацията, не е ясно, но то довежда до бурна реакция на Петър, който натупва дамата, от която има 2-годишно момченце и делят общ дом в Пловдив.

Нанесеният от него побой довежда до лека телесна повреда за жената.

Екшънът се разиграл в късния следобед в събота, около 16:30 часа.

Разпаленият рогоносец не се задоволил с това, а заедно със свой другар открили  нещастната жертва, с когото жена му си чатила, и се разгорял брутален скандал.

Натъпкали човека в кола и потеглили към Хисаря, към фермата на третия замесен в боя – бащата на Петър – кметски наместник Цвятко Истилянов.Така заформената групичка от трима, се нахвърлила върху 39-годишния нещастник не само с юмруци, но и със закани за убийство. Тримата мъже, в това число и кметският наместник, му отправили заплахи за убийство. По-късно жертвата е откарана в дома си в Пловдив.

Така след проведено бързо разследване полицията арестува тримата мъже и срещу тях са повдигнати обвинения за закани с убийство, съобщава "Марица". 

По делото е назначена съдебномедицинска експертиза, която да установи вида на телесните повреди на пребития.

Според решението на съда,тримата остават в ареста. Мярката подлежи на протест пред Окръжния съд в града под тепетата.