0

Б ившата манекенка Цеци Красимирова хвърли бомбата, че се развежда. Една от основните причини е отказът да получи американска виза. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

"Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим", написа тя в своя пост като добави, че за нея е странно как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се развел. 

ЗАВРЪЩАНЕ В БЪДЕЩЕТО: Цеци Красимирова отново модел

"Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един 5-годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи", допълни тя. 

Красимирова написа още, че тя и Майкъл са запазили много добри и приятелски взаимоотношения: "Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на дадени отношения с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели.". Тя допълва, че е мечтаела за тих и спокоен живот. "Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива от всякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен", казва Цеци.

СОФИЙСКИ ПОТАЙНОСТИ: Мъжът на Цеци с таен РД у нас (СНИМКА)

По нейните думи целият й фокус сега е върху новата й компания.

Името на Цеци Красимирова освен с титлите ѝ за красота е свързвано и с връзката й с Константин Димитров-Самоковеца, който беше застрелян в Нидерландия. Тогава куршум рикошира и улучи в лицето и манекенката. 

ЗНАКОВИТЕ УБИЙСТВА НА ПРЕХОДА: Хървати взривяват Косьо Самоковеца 7 месеца преди разстрела в Амстердам