0

45-годишен българин чака присъда във Великобритания за сексуално посегателство над 10 жени. Юлиян Димов извършвал набезите в домовете на жертвите, пише „Дейли мейл“. 

Англичанките го наемали за масаж през популярното приложение Ърбън, чрез което може да се резервира масаж, козметични, уелнес процедури и други у дома.

ТУРИСТКА ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯТА В БАНСКО - 26-годишна изпищя: Масажистът в хотела ме изнасили, докато бях заключена в стаята за процедури

Нашенецът, който е физиотерапевт, бил заловен от местните власти през миналото лято на лондонското летище Гетуик при опит да избяга и да се върне в България. Арестът му е бил извършен след сигнал на жена, която твърди, че била насилена в края на 2022 г. в дома си от Димов.

dailymail.co.uk

След този случай още потърпевши събрали смелост и се оплакали в полицията. След ареста в телефона на нашенеца били открити 30 снимки на жени, направени без тяхно съгласие. Освен в сексуално посегателство българинът е обвинен и във воайорство. Мъжът вече е бил признат за виновен.

Размерът на присъдата му ще стане ясен следващия месец. Детектив Абигейл Бътлър благодари на жертвите за тяхната смелост и призова, ако има още потърпевши, да не се колебаят и да подадат сигнал в полицията.