0

- Маг Розали, публикувахте с чувство за хумор тези дни в социалните мрежи „ритуал за изчистване на злоба от колежки“, но има ли наистина такива и как става да се предпазим от зли очи?

- Можем да се предпазим с чесън. Хубаво е на бюрото да имаме една скилидка или в джоба си. Това гони всякакви лоши енергии не само на роботното място, но и в нашето обкръжение.

- Ами кестен в джоба?

- Не. Той е за поемане на отрицателни енергии, които са се акумулирали в теб. Например, ако си прекарал някаква болест, ако някой те е напсувал на улицата, ако някой те е погледнал лошо и т.н. Това са енергии от случайни хора. Но пак кестенът трябва да си го вземеш сам, да го отчупиш от черупката. Да го държиш в ръка едно известно време. После го оставяш до леглото – той поема всичко, което си акумулирал през деня, от завистливи хора, някой те е погледнал лошо или си се скарал с някого. Това са лошите енергии, които поемаш от хората. Ако искаш примерно да махнеш от болест енергиите, се взимат 5-10 кестена, които се слагат в съд и стъпваш отгоре със стъпалата и стоиш така поне половин час, за да може кестените да изтеглят всичко от теб. Как се познава, че са изтеглили всичко – просто увяхват.

- А кестенът трябва ли тогава да бъде със зелената обвивка?

- Не. Трябва да си го откъснеш с нея и да го извадиш от нея, тогава правиш тези неща. Може също да си сложиш един такъв кестен в джоба, за да се чистиш ежедневно, и в момента, в който някой те напсува или погледне накриво, да го хванеш с ръка и да изчистиш енергиите. Това не чисти магии, уроки, проклятия, а чисти съвсем невинни посегателства, които поемаме от всичко.

- А чесънът?

- Чесънът и кестенът в случая нямат нищо общо. Чесънът пази от енергийни вампири, от някои дяволски неща, които могат да ти причинят на работното място. Но не разваля магии, както и кестенът не разваля. Чесънът може да е като някаква превантивна мярка. Но ако ти дадат да изпиеш нещо, да изядеш, ако някой ти направи сериозна черна магия, чесънът може до известна степен да омекоти, но не да предпази.

- А една скилидка или цяла глава?

- Една скилидка и можеш да си я сложиш в джоба, на бюрото или жените да си я държат в чантата. Но тя се сменя най-много на три дни. Има много способи за разваляне на черни магии. Но не става като с магическа пръчка като по филмите – махва вещицата и нещата изчезват. Правят се редица ритуали по схема. Много зависят от нарастваща, намаляваща или пълна Луна, или от Луна без курс. Също спрямо звездите, кога е роден човек, какъв е личният хороскоп – спрямо това се правят много разваляния, но и много магии. Човек, ако знае точното име, точните място, час и дата на раждане, може да се направи и планетарна магия, за която се иска маг, който е много напред с материала, знаещ и можещ – мастер маг.

- А старите баби говорят и за ритуали с три клечки във вода, това какво е?

- За махане на уроки, на лошо око. Ако примерно те боли глава непрекъснато или се срещаш с някой човек. Моето дете получаваше от една много симпатична жена в нашия блок уроки, непрекъснато. Тя му се радваше искрено, не искаше нищо лошо да му направи, напротив, но очите й урочасваха. Уроки могат да се получат не само когато гледаш с лошо, но и с добро. Не е непременно лоша мисълта на човека, когато урочасва. Премахват се със специална молитва, слага се съд с вода и клечките се завъртат. Обикновено показват някаква буква и тя често е първата от името на човека, който е урочасал детето или възрастен. Невинаги е с лошо.

- А сега има ли магии, които са на мода?

- В последно време се правят изключително много черни магии, за да бъдат хората нещастни. И има много запитвания за черни магии за любов. Също за смърт.

- За смърт ли?

- Да! За да освободят имане или за наследство, за пари и облаги.

- А има ли политици, които да си искат примерно магии за повече власт?

- Ха-ха-ха! Те са си омагьосани още щом влязат в парламента. Можем да го видим от много партии, които сменят предизборни обещания и позиции още с влизането в Народното събрание, и то на 180 градуса се завъртат.

- А има ли бели и светли магии, които се искат?

- Има много бели и светли магии, но те не действат така както черната. Тя спира желанието на човека. Много от черните магии те правят като зомби, не ти дават право да мислиш, да избираш и да се развиваш дори. Тези черни магии са много неприятни и много лоши. Често са свързани и с раздяла. Например любовницата иска да раздели мъжа от жена му. Тя го разделя, но винаги черната магия затваря пътя и на бившата жена. Тогава много пъти хората минават през целия ад на раздялата, не знаят какво и защо се е случило, след като примерно са живели 15-20 години направо перфектен живот. Жената, партньорът, остава абсолютно сама. Често става така – не само единият партньор отива при любовницата, но често и старият партньор, съпругата умира.

- Страшно е това!

- Другото, което е много страшно при черните магии, е, че те често се правят с кръв, с всякакъв материал от жертвата която е. Обикновено тези черни магии действат до гроб. Много трудно е да се развали такава черна магия. Този, който я прави, не се съобразява, че жертвата ще е с него до гроб. Ако в един момент искаш да се разделиш с този човек, той може да те убие, защото така е направена магията – да бъдеш до гроб с него. Това е много страшно!

- Тоест може и ти да умреш, че си поръчал такава черна магия?

- Точно така. За подобна черна магия, за да я развалиш, задължително трябва да отидеш при някой много вещ и да кажеш какво точно си направил. Само тогава може тя да бъде развалена и да се разделите, без да се убиете. Това го знаят малко хора и не се съобразяват. Аз имам клиентки, които казват: „Мен не ме интересува“. - Как така не те интересува? Това първо трябва да те интересува. Аз съм много против черните магии – винаги свършват зле нещата както за единия, така и за другия, а и за хората около тях. Винаги има жертви!

- Има ли изобщо безобидна или бяла магия, която можем да си направим, например за успех, да ни върви?

- Ето, точно това е бяла магия – да ти върви в живота, да имаш късмет, да живееш нормално, да ти стигат доходите. Мен много ме стресира примерно, когато дойде клиент и ме моли да проверя дали има магия. Проверявам и виждам, че има черна магия за любов. И веднага задава въпрос: „Кой ми направи магията?“. Ето това ме стресира. Когато отидете на лекар, не питате кой ме зарази, нали? Когато отидете да разваляте магия, въпросът не е кой ви я е направил, а как да се освободите от нея. Най-важното е хората да се освободят от тази магия, за да могат да продължат живота си така както този отгоре е решил, както им е по съдба. Писна ми от този въпрос: „Кой ми го направи?“. Трябва да им влезе в главите, че той не е важен. Разни псевдомагове им говорят някакви буквички и те се хващат за тях. Някои дори викат: „Майка ми ми го е направила!“ - Ама как майка ти ще го направи?! Тя винаги мисли най-доброто за детето си. Така се развалят връзки, семейства.

- А хората благодарни ли са, след като им направите бяла или разваляне на черна магия?

- Много съм щастлива, когато ми се обадят по телефона или ми кажат: „Благодаря, маг Розали, вашата работа промени живота ми към по-добро!“. Има клиенти, с които работя повече от 20 години и ги питам не им ли омръзва да работят с мен, а те ми обясняват, че благодарение на мен са живи и здрави, че дишат, че имат нещата, които са поискали и които са били затворени от черни магии и зложелатели. Да, човек трябва да има материално измерение на труда си, но най-голямата награда за мен е да ми кажат „Благодаря“.

- А на цяла държава може ли да се направи магия?

- Може! Може да се влияе на политици, на партия, на цяла държава. Но тогава трябва да се съберат много силни магове, правят се редица ритуали, които са тежки и много сложни.

- Спомням си, че преди години в Южна Африка се бяха събрали там шамани, магове и правеха магии за успех на техния футболен отбор, ама нещо не им се получиха нещата.

- Точно затова трябва да бъдат мастер магове – най-високото ниво. Трудно се правят такива неща, но не е невъзможно. Трябва да се знаят точните стъпки, да се следва всичко. Ето, при мен от едно изливане на восък защитата, която слагах, поради едно разсейване не я направих както трябва. Цяла седмица след това бях болна. Енергията влиза през мага.

- Тоест рефлектира върху вас?

- Да! Истинските магове винаги поемат това и го прекарват през себе си това, което е направено на вас. Има моменти, когато колкото и пари да давате на един маг, той може да не се съгласи да работи с вас. Това, което може да прекара през себе си, може да му струва и живота.

- Тоест магът се пържи в този огън, той е машата, която бърка в огъня?

- Да. Енергията минава през теб. Това са неща, които и моите колеги трябва да ги знаят и да внимават какво правят. Много пъти правят неща, които не са добри и могат да им се върнат – не от мен, а по принцип.

- А има ли сезонни, летни магии?

- Има много красиви летни магии. На Еньовден се берат билките. На слънцестоенето, което е най-дългият ден и най-късата нощ, също се правят много красиви летни магии. Летните и пролетните обикновено са свързани с разцвет, с благополучие. Любовни магии се правят през лятото, но трябва задължително да са бели. Те са много красиви, оцветени с цветя, с билки, ухае хубаво.

- Тоест да кажем, че хубавите магии са през лятото?

- Да! Но по-скоро да кажем, че това са красиви магии. Това е по-точно.

Маг Розали е позната на читателите на „Телеграф“ за хороскопа с карти Таро. Тя е бял маг. Разваля магии, премахва проклятия и зависимости, лее восък за успех в живота и за премахване на негативни енергии. Прави талисмани и амулети за всякакви случаи и се обажда на телефон 0878 313 005 от 12:00 до 00:00 часа.