0

С тарата любов ръжда не хваща – тази фраза има различни нюанси в турските сериали, но в общи линии правилото се спазва. Затова Садък налучка, когато отказа ръката на дъщеря си Тюркян, защото заподозря, че любовта им със Сомер още тлее. Разбира се, когато се развеждаха, не беше толкова сигурен в това, но нали трябва да има интрига...

А интригата в сериала „Три сестри“ предстои – след като Тюркян отговори на целувката му, Сомер, който си гледаше живота в Шотландия и не го беше еня за бившата и за детето от нея, сега е повече от сигурен, че трябва да си върне „неговото“. И на Тюркян, която в по-голямата част от сериала гледа като теле в железница или се прави на силна жена, й омекват краката, винаги щом види принца на бял кон, който всъщност язди доста стар мерцедес, при все че е тузар.

Сомер отвлича бившата си.

 Сомер отвлича бившата си.
Kanal D

Характер

Стари чувства ще се събудят и у бившата свекърва, която твърде дълго се правеше на добра. Е, старата Рючхан се завръща и ще хване за косата „предателката“. С което ще потвърди, че мъжките майки козината си менят, но нрава – никога.

Бизнесдамата крещи като на женски пазар, че бившата снаха ги позори, въпреки че синчето й не направи нищо да задържи любимата, а избра да живее далече от нея и дъщеря им. Той има право да продължи живота си, а Тюркян трябва да чака търпеливо – така ги разбират бившите свекърви нещата.

Някои булки ги крадат овреме. Но за Сомер предизвикателството е да си открадне чужда булка. И ще го направи като първия човек – ще я метне на рамо. Разбира се, Тюркян ще се дърпа и ще го умолява да я остави – как иначе се уплътняват толкова серии. Положението е „Сърби ме, боли ме, драго ми е...“

За да се получи още по-голяма интрига, Тюркян ще се опита да избяга от Сомер и ще скокне във водата. А той ще я последва, защото е смелчага и не се бои, че ще си намокри... егото.

Мокър от вода не се бои.

 Мокър от вода не се бои.
Kanal D

Дуел

Сега е времето и мястото да се намеси и другият претендент за Тюркян – Картал. Да им се чуди човек какво толкова намират в една цепеница - с безизразно изражение и равен тон, лишен от емоции. Мъжете обаче са готови да се бият до кръв за нея. Това е дуел на честта (ще има и пистолет, но няма да е насочен към когото трябва).

Преди да се стигне дотам, Картал ще освирепее, когато научи, че Тюркян няма да се прибира, защото е със Сомер. Ще последват закани за убийство. Макар че всеки знае, че който много говори, нищо не прави.

Къде другаде да си намери един вдовец нова половинка, ако не на гробищата? Точно това се случва със Садък, който среща жена, впечатлена от постоянството му. Очаквайте продължение и на тази сюжетна линия. А старата любов ръжда не хваща, но само докато е жива.

Когато има насочен пистолет, нещата се решават с... мижене.

 Когато има насочен пистолет, нещата се решават с... мижене.
Kanal D

Роман

Колко пъти може да се обърне нова страница в живота? И какво, ако героинята има лоша памет и се връща отново и отново на нещо вече прочетено? Сомер ще предложи на Тюркян да се разведе и да започнат живота си на чисто. Родители на две дъщери, не върви двамата да се държат като тийнейджъри, но в името на хубавата сапунка ще си затворим очите за това. А и на Тюркян малко й трябва. Малко като във вица: „Здравей, Гано! Как си?“. И отговорът на Гана: „Ах тиии, с две думи ме придума“. И Тюркян така – разбира се, че ще е съгласна да се държат пак като влюбени гълъбчета със Сомер. Стига Картал да е съгласен, а той не е.

Благият вдовец е подменен – сега Картал е сърдит герой, готов да разпредели местата на предателите – единият ще отиде в гроба, другият в затвора. А както добре знаем от турските сериали, затворът е място, където всеки може да отиде на посещение. И го прави свободно. Докато Тюркян въздиша по Сомер, Картал ще отсече, че няма да й даде развод. Ами сега?

Жените се умиляват, когато срещнат предан вдовец на гроба на починалата си съпруга.

 Жените се умиляват, когато срещнат предан вдовец на гроба на починалата си съпруга.
Kanal D