С татуя-бюст на Димо Алексиев  - това е голямата награда, която могат да спечелят феновете на актьора от онлайн играта, свързана с новия му филм – „Дани. Легенда. Бог“. Заглавието е вече налично в платформата  Gledam.com, където може да бъде наето от любителите на родното кино за срок от 48 часа.

Статуя-бюст на Димо Алексиев  - това е голямата награда, която могат да спечелят феновете на актьора от онлайн играта, свързана с новия му филм – „Дани. Легенда. Бог“. Заглавието е вече налично в платформата  Gledam.com, където може да бъде наето от любителите на родното кино за срок от 48 часа.

Закупилите виртуален пропуск за дебютния филм на режисьора, сценарист и продуцент Явор Петков ще участват в томболата за бюста на Алексиев, който изпълнява главната роля. А трима победители ще бъдат избрани и оповестени в социалните мрежи на 10-и февруари. „Наградата е лична и не се допуска нейната замяна с други награди или парична равностойност“, уточняват организаторите на играта. Други двама ентусиасти пък ще спечелят безплатен едномесечен абонамент за Gledam.com.

Припомняме, че първообразът на бюстовете от томболата е всъщност „герой“ и в самия филм „Дани. Легенда. Бог“. Той е дело на спеца по 3D принтиране Виктор Соленоид.