П римата на българската музика Лили Иванова се разходи по плажа в морската ни столица вчера рано сутринта.

„Добро утро, Варна“, написа изпълнителката в личната си страница във Фейсбук и си публикува слънчева снимка от плажа. По-късно голямата ни певица си качи и цял албум с кадри от Морската градина, но на нито един от тях не се вижда тя.

 

Примата на българската музика Лили Иванова се разходи по плажа в морската ни столица вчера рано сутринта.

„Добро утро, Варна“, написа изпълнителката в личната си страница във Фейсбук и си публикува слънчева снимка от плажа. По-късно голямата ни певица си качи и цял албум с кадри от Морската градина, но на нито един от тях не се вижда тя.

 

Снимки

Лили Иванова се разходила по плажа и из алеите в градината рано сутринта, за да може да избегне среща с феновете. Тя обичала да се усамотява и да съзерцава морето, събирайки слънчеви лъчи. Хора от обкръжението на певицата издават, че звездата не обича да се снима на дневна светлина, затова и повечето й фотоси са професионални и обработени от специалист, преди да бъдат качени. Неин фотограф от години е Костадин Кръстев–Коко. Лили е във Варна, тъй като именно там снощи започна дългоочакваното й национално турне, което няколко пъти бе отлагано. Шоуто трябваше да се състои в Летния театър, но поради неблагоприятната прогноза за времето бе преместено в ДКС – Варна.

 

Албум

Паралелно с радостта от започването на турнето и връщането на сцена Лили Иванова има още един повод за радост. Вчера тя пусна нов миниалбум. Сингълът "Чуй душата ми" съдържа пет песни. Отправна точка е случка от 2013 г., когато варненският художник Валентин Тузсузов-Атин подарява на Лили своята картина "Чуй душата ми", разказват от екипа й. По художествената творба през 2021 г. Веселин Веселинов-Еко пише музиката, а Стефан Вълдобрев – текста. “Гордея се с участието си в този албум. За мен е чест. Lili Ivanova - you're simply the best!“, сподели Вълдобрев, а колегата му Еко: „Няма да спра да се чудя и мая как една (не)знайно откъде долетяла в главата ми мелодия, която изсвирих с уста, крачейки между Орлов мост и Ректората, за да я запиша на диктофона и да не я забравя впоследствие, как после моят боен другар Стефан Вълдобрев написа чудни думички по нея и как в крайна сметка същата тази мелодия се превърна в песен на великата Лили Иванова! Горд съм... но продължавам и да се чудя, и да се мая“.