М ладият музикант Kris Gran (Кристиан Грънчаров), който е известен с участието си в „Гласът на България“ през 2017 г., зарадва феновете си с нов музикален проект. Песента, която носи обещаващото заглавие „Всичко ще дам“ (You got me like) дебютира днес.

Младият музикант Kris Gran (Кристиан Грънчаров), който е известен с участието си в „Гласът на България“ през 2017 г., зарадва феновете си с нов музикален проект. Песента, която носи обещаващото заглавие „Всичко ще дам“ (You got me like) дебютира днес.

Младият артист, който има традицията сам да пише текстовете си, и тук е автор на песента, а за музиката и аранжимента споделя заслугата с Димитър Атанасов. Видеото към нея, дело на Иван Бъчваров, ни отвежда из красивия остров Св. Анастасия и Морската градина в родния град на изпълнителя – Бургас. „Една позитивна песен с още по-позитивно видео към нея“, определя сам проекта си младият музикант във Фейсбук.

24-годишният изпълнител се превърна в любимец на зрителите още преди три години когато се изяви в отбора на Владимир Ампов-Графа в “Гласът на България", след което пусна и дебютното си парче “Завинаги”. Завършил е “Поп и джаз пеене” в Консерваторията, а в момента учи магистратура по “Педагогика на обучението по музика”. Освен „Всичко ще дам“, през 2020 Кристиан направи и песните "Пепел", "Океански вълни", "Две сърца".

"Всичко ще дам" е реализиран със съдействието на Община Бургас и стипендия за млади артисти от Национален Фонд "Култура".