0

42-годишната актриса от "Перфектният ритъм" обяви, че се е сгодила за приятелката си в неделя, споделяйки снимки в Instagram профила си.

Уилсън е предложила брак на Агрума с класически диамантен пръстен от Tiffany & Co, който е 2,55 карата. Предложението се е състояло в Дисниленд в Калифорния, според People.

На кадрите и двете са облечени в еднакви пуловери на розови и бели райета с черно сърце в центъра.

ИСТИНСКО ЩАСТИЕ: Ребъл Уилсън стана майка (СНИМКИ)

Актрисата посрещна първото си дете, дъщеря си Ройс чрез сурогатна майка през ноември 2022 г., а през юни обяви, че има връзка с Рамона, която е основател и собственик на марката за спортни стоки "Lemon Ve Limon".

Звездата сподели още, че е била „шокирана колко дълбока е била връзката им" моментално щом са се срещнали, тъй като до този момент е смятала, че „търси съпруг" за себе си.  Тя заяви, че преди това е излизала "с около 50 момчета за една година". "Винаги съм мислела, че ще си намеря дисни принц, а то било принцеса", казва актрисата тогава. 

„Винаги съм имала дълбоки приятелства с жени, но това беше първият път, в който имах интимна връзка и бях просто шокирана", спомня си тя. И добавя: „И тогава си казах: „О, ами ако това е просто част от моята личност, но съм потискала и не съм изследвала?".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)