1

У частничка от новия сезон на Hell's Kitchen-България успя да изчерви шеф Ангелов – нещо, което не се е случвало досега в изминалите пет сезона на кулинарното риалити.

Атрактивната Владимира, която освен че работи като преводач в градския съд в Барселона, е и звезда от порнофилмите, успя да се превърне в любимка на Кухнята на ада, като смая не само шефа, но и останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лв.

Гадже

Владимира живее в Испания повече от 20 години и се прибира специално, за да участва в Hell’s Kitchen. От 5 години тя е обвързана за своята приятелка, която обаче няма нищо общо с порното. Розовокосата кулинарка признава, че родителите й не са особено съгласни с това, с което се занимава, но пък се радват на големите подаръци, които им прави за празниците. Започнала да показва тялото си и да работи с него на шега, а засега се чувства комфортно в това си амплоа. Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s Kitchen по NOVA. Кухнята на ада посрещна 18 нови участници, разпределени в два отбора - мъже срещу жени. Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от личния им багаж и нормални условия за живот.

Звезди

В снощния епизод на Hell’s Kitchen жените се изправиха в кулинарна битка срещу отбора на златните. Пеньо Гатевски-Гатьо от „Игри на волята” работи в екип с попфолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което предизвика много забавни моменти в Кухнята на ада. Тримата дори се хванаха на хоро между печките.