Познатите ни сладкиши, но с нови нюанси. Бонапетитни охлюви с праскови и маскарпоне, поднесени с пудра захар Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Изкушения с пилешки дробчета. Приготвят се бързо и не са ви нужни кой знае колко много други продукти (ВИДЕО) Телеграф+
Манджите на баба и дядо: Вкусни сармички от пресни лозови листа и яхния от бамя, след която ще ви се прииска да си отопите чинията Телеграф+
ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ: Хапваме пататник от три века. Рецепти за специалитета, който идва от южните части на родината Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Апетитни брускети с авокадо и свежа зелена салата с миди. Обикновени, но качествени съставки правят изкусителни ястия (ВИДЕО) Телеграф+
САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ: Да украсим салатата с кеф. Първо се яде с очите, после с устата – гласи древна поговорка Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лесно и вкусно: Италианска класика - спагети Наполи. Научете каква е спецификата в приготвянето на това апетитно ястие Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Спагетите са сред най-легендарните италиански класики, приготвяни по различни начини по света (ВИДЕО) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Един от най-популярните сосове за паста в света. Сос болонезе или рагу по болонски, пасва на всеки вид паста (ВИДЕО) Телеграф+
РЕЦЕПТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ: Пататник с повечко блажничко. Пригответе специалитета с месо или заложете на сирене и кашкавал Телеграф+
РЕЦЕПТИ ОТ СТАРИТЕ КНИГИ: Сготвено от баба и дядо. Да си оближеш пръстите с вкусни мекици и кюфтета на скара Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Италианската класика, но представена по български. Вкусни и лесни спагети в гювече (ВИДЕО) Телеграф+
Лятно хапване! Как да се храним през горещините и кой вид месо не трябва да консумираме? Диетологът д-р Емилова съветва: Избягвайте солта! Интересно
ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ: Бонапетитни праскови. Поглезете се с млечен десерт с бисквити, забъркайте охлюви с маскарпоне Телеграф+
ЛЯТНА НАСЛАДА: Българин бърка 2014 вида коктейли. Китайка строи 10-етажен цял час за рекорд. Мерилин Монро надигала "Манхатън". Най-старият е на 5000 години Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лятно и вкусно. Да се приготвя лесно и да е леко - паприкаш от риба, хапки от сирене, бекон и сливи, мусака от тиквички или... Телеграф+
НЕКА ДА Е ЛЯТО: Бира и рокендрол край печката. Изумете гостите с дроб сарма в палачинка, крилца с пепси за мезе Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Айвар по лесковачки. Апетитен зеленчуков пастет, който основно се приготвя от червени печени чушки. Малката особеност е, че в Лесковац му добавят патлаждан и малко чесън за допълнителен вкус Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Четири апетитини предложения с патладжан. Леки гозби, перфектни за лятото. Синият домат е вкусен всякак – печен, пържен, задушен, пълнен Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусен бюрек от сини домати. Лека и бърза за приготвяне гозба. Патладжана е препоръчително да присъства по-често на трапезата ни, защото носи много ползи за организма Телеграф+
ИЗ ТАЙНИКА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ: Изкушенията на Иван Звездев. Сгответе панирани картофени сиренца и забулени яйца с тиганички Телеграф+
Рецепти от старите книги: Манджите на баба. Вкусен и бърз омлет с гъби, перфектен за вечерите, когато нямате време да се развихрите в кухнята Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Имамбаялдъ без пържене. Вкусна постна турска гозба, която задължително се хапва, след като е напълно изстинала Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Радост за небцето и душата. Ако търсите рецепта за бърз обяд или вечеря, вкусното и питателно пиле с гъби и сметана ще ви допадне (ВИДЕО) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лесни домашни сладоледи. Ето няколко уникални рецепти, нужни са само точните продукти и малко търпение, за да замръзне Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: най-лесно и най-популярно, пиле по нашенски и не съвсем. Лесно и бързо кордон бльо и вкусно месце с каперси, маслини и паста (ВИДЕО) Телеграф+
Рейчъл Ку или красотата на ястията: Приготвя Английска закуска в стил Ку, Шпецле с печен лук (вид баварска паста), Ригатоне с гъби Интересно
Гответе с matekitchen.com: Развихрете се в кухнята, пригответе паеля по ваш вкус. Тайната на перфектната гозба е оризът бомба (ВИДЕО) Телеграф+
Звездев готви с тиквички. Истинска наслада за сетивата. Вижте как кулинарният гуру приготвя баница, гръцка мусака и пълнени чушки, ще си оближете пръстите Телеграф+
Рецепти от старите книги: Манджите на баба. Идеите са превъзходни и за съвремието. Вижте тайната за приготвянето на агнешко задушено и немска яхния, ще си оближете пръстите Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусни парти кюфтенца със сусам. Тази рецепта ще ви свърши чудесна работа, когато очаквате гости, но не искате да слагате тежки софри (ВИДЕО) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лесно, бързо и вкусно. Поглезете се със скариди на скара с мед, усетите приятната им сладост и вкуса на море Телеграф+
ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ: Осем десерта, родени в Америка. Ако искате да се поглезите на закуска, опитайте вкусните и пухкави палачинки Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Как да направите най-сладките вкусотии, от които да си оближете пръстите? Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Даровете на морето и лятото. Поглезете се с вкусни скариди с розе и чесън, след които ще ви се прииска да се пренесете на брега на морето Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Макарони на фурна с калмари и доматен сос, превъзходна комбинация, след която ще си оближете пръстите Телеграф+
ЗЛАТНО ВРЕМЕ: Топим залък турски хляб в манджата от кухнята на „Прости ми“. Вижте как да си направите хитовите ястия от турските сериали Телеграф+
ПРЪСТИТЕ ДА СИ ОБЛИЖЕШ: Рецепти за домашен сос за дресинг. Направете си сами вкъщи айоли и тартар Телеграф+