Десет дни преди Великият пост: Рецепти по нашенски за Месни заговезни. За християните е важно великият пост да не бъде приеман като 40 и няколко дни диета, а като време да преосмислят постъпките си Телеграф+
ПОДХОДЯЩО ЗА ОБЯД И ВЕЧЕРЯ: Не са ви необходими кой знае какви кулинарни умения, за да си приготвите вкусна телешка кавърма в гювеч с яйце (РЕЦЕПТА) Телеграф+
Кулинарни вълшебства: Киселото мляко-непреходна класика за сосове и салати: Ето няколко идеи, които не са за пропускане Телеграф+
Омлет с кашкавал и макарони на фурна. Какви рецепти са чели и приготвяли нашите прабаби и баби, видени в старите книги от миналия век Телеграф+
Как да си направите най-добрите коктейли у дома: Мексиканската Блъди Мери с текила и микс от пикантни подправки (РЕЦЕПТА) Телеграф+
БЪРЗО, ЛЕСНО, ВКУСНО: Вашите рецепти в "Телеграф": Пиле с бира от Елена Иванова. Ако нямате специален глинен съд, може да използвате кен бира Телеграф+
Любопитни десерти сгряват душата с невероятна експлозия от вкусове: От сладък омлет с кайсии през бананово брауни до млечен крем с ореховки Телеграф+
ПОЗНАТА ОТ 11 ХИЛЯДОЛЕТИЯ: Леща гореща, чудесна и полезна. Една от първите култури, които човекът започнал да засява (ВКУСНИ РЕЦЕПТИ) Телеграф+
ГОЛЯМА ЗАДУШНИЦА: Какви са обичаите и как се приготвя житото и питката. Червено вино, обреден хляб и коливо традиционно се носят на гробовете на починалите (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Лесно, вкусно, неустоимо: Гювечета с печени на скара кюфтета, кебапчета и шишчета от пилешко или свинско месо Телеграф+
Кебапчета за Месни заговезни: Лясковски, сръбски или с лук на скара и естествено подходяща напитка (4 майсторски рецепти) Телеграф+
ПОЛЕЗНО И ВКУСНО: Няколко рецепти за различни риби. Рибата е целогодишен източник на протеини и омега киселини, тя е един от най-полезните продукти в природата Телеграф+
УИКЕНД: И замириса на апетитна вечеря с прекрасни и лесни рецепти: Енергия за стомаха и сърцето с топли ястия с достатъчно витамини за студените дни Телеграф+
ХРАНА ЗА ДУШАТА: Сурови бонбони от смокини със шамфъстък и домашен шоколад. Проста рецепта как да си приготвите един невероятно вкусен десерт Телеграф+
Коктейл София-Ню Йорк: Дюлева ракия, малиново вино и сок от круши за следобедното матине. Карамфил и сушени круши за украса Телеграф+
ВКУСНО: Рецепти от старите книги за гозбите на прабаба: Супа от целина и зимна чорба от зеленчуци Телеграф+
Бързо, лесно, вкусно: Хапки лесни за приготвяне, но ефектни за замезване, идеални за всеки ден или за парти (4 страхотни рецепти) Телеграф+
Лесно, вкусно, апетитно и богато на много вкусове – наистина пищна салата по нашенски предложена от Иван Звездев Телеграф+
4 класически рецепти на баба с щипка екзотика за разнообразие: От пържоли и картофени кюфтенца, до кашкавал пане и мекици, все да си оближеш пръстите Телеграф+
Лесно, бързо, вкусно: Подарете си шоколадова целувка със сметана, ликьор и вино. Прави се за нула време, трябва ви само един шейкър Телеграф+
Гответе с известните: Специалното предложение за следобедна закуска от певеца, водещ и шоумен Радо Шоу е солен кейк Телеграф+
Класика в родната кулинария: Тежко, мащабно и съвсем Трифонзарезански са изкушаващите рецепти от Иван Звездев с вино и суджук Телеграф+
Полезно и вкусно на масата: Няколко рецепти за манджи с праз-един от най-полезните зеленчуци и основен продукт в кухнята Телеграф+
Вашите рецепти: Пънчета с ябълки за десерт или закуска от Николинка Маринова, не сте опитвали такава вкусотия Телеграф+
УИКЕНД: С червено вино снощи готвих: Лора и Стоян от Бон Апети правят виртуозни специалитети с еликсира, а вие внимавайте с бутилката Телеграф+
С портокалова кора в десерта: 8 уникални рецепти в разгара на цитрусовия сезон за мъфини, бисквити, медена торта и още нещо... Телеграф+
ЧУДЕСА В КУХНЯТА: Червено вино и месо – класика в жанра. 4 уникални рецепти, на които не можем да устоим Телеграф+
Лесно и вкусно: Най-добрата рецепта за пъстърва на скара с лимон и чаша розе, за да е пълна насладата Телеграф+
Да стоплим зимата с аромат на топлина: 4 рецепти, предлагащи идеи за повече енергия в зимния студ. Ухаят на уют и топлина... Телеграф+
Вашите рецепти за вечеря: Вкусно пилешко с кафява захар и чаша червено вино за добро настроение Телеграф+
Да освежим трапезата подобаващо: Страхотно Бяло греяно вино с лайка, украсено с канелена пръчка и лимонова кора Телеграф+
УНИКАЛНИ РЕЦЕПТИ: Към апетитната закуска с кашкавал можем да прибавим и тесто (3 ястия, от които ще си оближете пръстите) Телеграф+
Рецепти от старите книги: Гозбите на прабаба. Идеите са превъзходни и за съвремието - попска яхния със свинско и манджа с кюфтета Телеграф+
Време за апетитно хапване с кашкавал: Свикнали сме да го поднасяме като мезе или да го слагаме на запечени сандвичи- той обаче предлага доста повече възможности Телеграф+
В топ класация сред 34 шоколадови десерти: Торта Гараш най-добра в света. След него се нареждат сладкиши от Сърбия и Италия Интересно
Ути, който пълни тестени специалитети в студ и пек: Майсторлъкът при баницата е в точенето (РЕЦЕПТИ) Телеграф+