Гответе с matekitchen.com: Поглезете се тези осем апетитни предложения за сладки и солени мъфини Телеграф+
По манастирски - с джоджен, чубрица и молитва. Апетитни кюфтенца в сос и вкусен свински джолан с печурки Телеграф+
4000 години хапваме вълшебства с праскови. Поглезете се през уикенда с някой от седемте апетитни десерта с "царския плод" Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусна и питателна закуска. Пухкави врачански кемерки и бързи мекици без втасване (ВИДЕА) Телеграф+
По италиански: Просто за приготвяне, но страшно вкусно. Спагети Наполи - перфектната бърза и апетитна вечеря Телеграф+
Кулинарна разходка с лодка и Йоли: Апетитни скариди по сицилиански и ароматни сушени мариновани сливи Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Бързо и лесно с паста по различни начини. Апетитни канелони с доматена плънка и бекон (СНИМКИ+ВИДЕА) Телеграф+
ЗЛАТНО ВРЕМЕ: В кухнята на Мерием: Халва за помен. Ходжата дойде през седем квартала, за да я опита, хвали се Нуртен (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: По азиатски: Ми фен със зеленчуци на пара, кулинарна магия за небцето (ВИДЕО) Телеграф+
Рибна фиеста в края на лятото. Отива си любимият сезон и идва есента, но в кулинарията сега е най-подходящо за морски изкушения (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
КУЛИНАРНО ИЗКУШЕНИЕ: Паста с пържени кюфтета и тиквички от matekitchen.com. Тази рецепта е апетитно люта и с намек за китайско Телеграф+
35 века хапваме сладка диня. Плодът стига Балканите още преди римските завоевания. Предлагаме ви седем варианта как я поднесете Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Така е вкусно с тиквички, дават усещане за свежест и лесно се приготвят Телеграф+
Първо за очите – после и за небцето: Четири интересни и апетитни рецепти. Вкусно тепанаки и лесни за приготвяне доматени кули и червени гъбки Телеграф+
Лесна, бърза и вкусна вечеря: Ароматни бутчета с мед и масло. Идеята на гозбата е месото да се овкуси отвътре Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Уютно по нашенски и с поглед към съседите. Лятна салата с булгур и апетитни кюфтета по чирпански (СНИМКИ+ВИДЕА) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Гръцка баклава с орехи и кексово тесто. Наи-добре е да я оставите да престои цяла нощ (ВИДЕО) Телеграф+
ЗЛАТНО ВРЕМЕ: В кухнята на „Ямата“: Идрис Кочовалъ излезе от кома и поиска... боб (РЕЦЕПТА+ВАРИАНТ С КЮФТЕНЦА) Телеграф+
Любимите тиквички на супа. Няколко предложения, от които и малки, и големи, ще си оближат пръстите (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Направете си апетитно в гювече, кърначе и други вкусотиии, от които ще си оближете пръстите Телеграф+
В КУХНЯТА НА ИВАН ЗВЕЗДЕВ: Ядосана манджа, пълнен патладжан и още предложения от любимия готвач, които да приготвим вкъщи (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Любителите на десерти тук се спират. Подбрана колецкия от сладкиши, подходящи и за специален повод (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Вкусна идея за ракиено мезе. Вижте уникално вкусно предложение за напитката, която кара мъжете да облизват устни (РЕЦЕПТА) Телеграф+
ВКУСНО: Идея как да си направим кулинарно вълшебство вкъщи. Лятото е сезонът, когато най-много се ходи на ресторант, но това не отменя вечния въпрос какво можем да сготвим у дома (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Забулени яйца върху картофени тиганици с бекон. Любопитни съчетания на продукти и кулинарни техники, които всеки може лесно да направи у дома си (РЕЦЕПТА) Телеграф+
СЕЗОНЪТ НА ТИКВИЧКИТЕ: Четири идеи за различни видове салати. Вижте интересни комбинации с гъби, майонеза и моркови (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Гозбите на баба и дядо: Мусака със спанак, червени домати с месо. Идеите са превъзходни и за съвремието (РЕЦЕПТИ ОТ СТАРИТЕ КНИГИ) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Студен домашен крем ванилия. Подходящ е за деца, хората с алергии да имат едно наум (РЕЦЕПТА) Телеграф+
ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ПИВОТО: Десерти с бира. Бързо тирамису в чаша и шоколадов сладкиш (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Гювеч със зеленчуци. Тази рецепта е по-различна от традиционната - напълно веган и няма никаква мазнина Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: И замириса на салати с печени чушки. Могат да се приготвят по всяко време на годината, дори и през зимата, тогава те носят и усещане за лято Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: За мезе и разядка - печени картофи без мазнина и егейски джънджък. Правят лесно и не изискват някакви специални умения Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Огретенът на делфина. Поднася се като самостоятелно блюдо или гарнитура (РЕЦЕПТА) Телеграф+