Гответе с matekitchen.com: Огретенът на делфина. Поднася се като самостоятелно блюдо или гарнитура (РЕЦЕПТА) Телеграф+
Рецепти с пеперони. Пикантен, но не и лют салам, направен по италиански маниер в Америка. Предполага се, че за пръв път се появява в Ню Йорк Телеграф+
Рецепти от стария скрин, но по новому. Някои ги предпочитат, съобразени с италианската или мексиканска кухни, но в добрата си същност това са си стари и престари бабини вкуснотии Телеграф+
Соленият сладолед с маслини на Йоли. Толкова е вкуен, че ако веднъж го пробвате, ще искате всеки ден да го приготвяте (РЕЦЕПТА) Телеграф+
РЕЦЕПТИ ОТ СТАРИТЕ КНИГИ: Сосовете на баба и дядо - видени миналия век, но превъзходни и за съвремието Телеграф+
ДА ИЗВАЕМ ТЕЛА: Топим килограми със салата от авокадо. Богато е на хранителни вещества и антиоксиданти. Плодът намалява апетита Интересно
ЛЯТО В ЧАША: Десет питиета, които навяват усещане за свежест и отмора. Ето как да си направите най-добрите коктейли у дома (РЕЦЕПТИ+ВИДЕА) Телеграф+
Да се разхладим в жегата със супа! Предлагаме ви четири нестандартни, но апетитни предложения Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: С даровете на Средиземно море. Крехката ципура е сред задължителните вкуснотии Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лесно, бързо и икономично: Вижте как да приготвите най-вкусният домашен пастет от пилешко филе и дробчета (ВИДЕО) Телеграф+
Да сготвим нещо с пене! Предлагаме ви три идеи за вкусни гозби, които можете да приготвите с този вид паста. Телеграф+
СЛАДКА ВРЪЗКА: Създателят на торта Гараш въртял хотел в Русе. Искал да го погребат там. Австро-унгарецът показва кулинарни умения пред знатни особи Интересно
НОВО 20: BTS кроят готварска книга. Кралете на корейския поп издават между кориците кои са любимите им ястия, очакваме томчето до края на годината Интересно
Пиршество от рецепти: Бонапетитни гозби със зелен фасул. Четири вкусни предложения как да приготвите зеленчука Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Проста за приготвяне гозба, но пък страшно вкусна. Апетитно хрупкаво пиле с плънка от стар хляб Телеграф+
Познатите ни сладкиши, но с нови нюанси. Бонапетитни охлюви с праскови и маскарпоне, поднесени с пудра захар Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Изкушения с пилешки дробчета. Приготвят се бързо и не са ви нужни кой знае колко много други продукти (ВИДЕО) Телеграф+
Манджите на баба и дядо: Вкусни сармички от пресни лозови листа и яхния от бамя, след която ще ви се прииска да си отопите чинията Телеграф+
СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ: С целувки на масата. Този вкусен десерт е подходящ за всеки вкус, пробвайте различни вариации Телеграф+
ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ: Хапваме пататник от три века. Рецепти за специалитета, който идва от южните части на родината Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Апетитни брускети с авокадо и свежа зелена салата с миди. Обикновени, но качествени съставки правят изкусителни ястия (ВИДЕО) Телеграф+
САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ: Да украсим салатата с кеф. Първо се яде с очите, после с устата – гласи древна поговорка Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лесно и вкусно: Италианска класика - спагети Наполи. Научете каква е спецификата в приготвянето на това апетитно ястие Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Спагетите са сред най-легендарните италиански класики, приготвяни по различни начини по света (ВИДЕО) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Един от най-популярните сосове за паста в света. Сос болонезе или рагу по болонски, пасва на всеки вид паста (ВИДЕО) Телеграф+
РЕЦЕПТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ: Пататник с повечко блажничко. Пригответе специалитета с месо или заложете на сирене и кашкавал Телеграф+
РЕЦЕПТИ ОТ СТАРИТЕ КНИГИ: Сготвено от баба и дядо. Да си оближеш пръстите с вкусни мекици и кюфтета на скара Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Италианската класика, но представена по български. Вкусни и лесни спагети в гювече (ВИДЕО) Телеграф+
Лятно хапване! Как да се храним през горещините и кой вид месо не трябва да консумираме? Диетологът д-р Емилова съветва: Избягвайте солта! Интересно
ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ: Бонапетитни праскови. Поглезете се с млечен десерт с бисквити, забъркайте охлюви с маскарпоне Телеграф+
ЛЯТНА НАСЛАДА: Българин бърка 2014 вида коктейли. Китайка строи 10-етажен цял час за рекорд. Мерилин Монро надигала "Манхатън". Най-старият е на 5000 години Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лятно и вкусно. Да се приготвя лесно и да е леко - паприкаш от риба, хапки от сирене, бекон и сливи, мусака от тиквички или... Телеграф+
НЕКА ДА Е ЛЯТО: Бира и рокендрол край печката. Изумете гостите с дроб сарма в палачинка, крилца с пепси за мезе Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Айвар по лесковачки. Апетитен зеленчуков пастет, който основно се приготвя от червени печени чушки. Малката особеност е, че в Лесковац му добавят патлаждан и малко чесън за допълнителен вкус Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Четири апетитини предложения с патладжан. Леки гозби, перфектни за лятото. Синият домат е вкусен всякак – печен, пържен, задушен, пълнен Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусен бюрек от сини домати. Лека и бърза за приготвяне гозба. Патладжана е препоръчително да присъства по-често на трапезата ни, защото носи много ползи за организма Телеграф+
ИЗ ТАЙНИКА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ: Изкушенията на Иван Звездев. Сгответе панирани картофени сиренца и забулени яйца с тиганички Телеграф+
Рецепти от старите книги: Манджите на баба. Вкусен и бърз омлет с гъби, перфектен за вечерите, когато нямате време да се развихрите в кухнята Телеграф+