Предизвикай истинско мечтание от кухнята: Шест апетитни десерта, с които да изненадате любимите си хора Телеграф+
БЪРЗО, ЛЕСНО, ВКУСНО: Класики от тефтера на Ути Бъчваров. Смайте гостите с панирани тиквички с меден сос и миш-маш палачинка Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: За повече свежест: Три разнообразни предложения за вкусни и апетитни салати, които ще заситят глада ви, перфектни са за горещоните (ВИДЕО) Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Хем лесно, хем вкусно. Пет предложения за бърза и апетитна вечеря. Татарски шишчета с два вида месо след, които ще си оближете пръстите (ВИДЕО) Телеграф+
ПОЧЕРПКА ПО СЪСЕДСКИ: Вариант на гръцката мусака без пържене. Индийско орехче и канела са сред тайните съставки в рецептата на вкусното ястие Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Нека да е лято и то да е горещо. Пълнен пъпеш с плодове, перфектния начин за разхлаждане в горещите летни дни (ВИДЕО) Телеграф+
Бонапетитни десерти от Лора и Стоян: Бързи ледени близалки с малини, перфектни за малчуганите, а и не само. Вкусна торта с мус и ягоди, с която да погалите небцето си Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Сладки и солени палачинки. Стават за десерт, предястие и основно. Ястието е наслада за сетивата през цялата година Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Идеалното мезе. Картофки с чубрица и кашкавал на фурна с майонезен сос в допълнение и вкусен млечен пастет, който идеално се връзва с водка Телеграф+
Топли сандвичи: Могат да бъдат приготвени с каквато плънка искате. Кесадия с пилешко и ябълки или с авокадо и лук, перфектни както за обяд, така и за вечеря Телеграф+
Класики с гъби от Иван Звездев: Вкусно ризото ала Марадона и бързи печени кюфтенца със сметанов сос. Пиле по ловджийски след, което ще си отопите чинията Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Кашкавалът е звездата на вечерта. Настърган и запечен на фурна или вкусни и хрупкави крокети, перфектни за мезенце Телеграф+
Рецепти от старите книги: Баба ни учи как да приготвим най-вкусните морски дарове. Лесни пълнени миди и бърза риба плакия след, която ще си оближете пръстите Телеграф+
ЗЛАТНО ВРЕМЕ: В кухнята на Имението Даунтън: Вечеря със супа и седем ястия. Избираме между бистър бульон и нещо като яхния, към края сервираме ентреме Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Нова подобрена версия. Бургаска мусака с пилешки бутчета. Приготвя се лесно и е чудесна идея за случаите, когато вече се чудите какво да готвите Телеграф+
БОНАПЕТИТНИ ИЗКУШЕНИЯ: Да хапнем и пийнем по нашенски. Изненадайт близките с рецепти за традиционни ястия и техните вариации Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: По селски е най-вкусно. Когато обикновените продукти стават неповторими, вижте рецепти, от които ще си оближете пръстите Телеграф+
ОТ КУХНЯТА НА ЙОЛИ: Сладки рецепти за ценители. Изумете близките си с домашно приготвен лимонов пай-брюле Телеграф+
РЕЦЕПТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ: С тестото се обичат. Оближете пръсти с бутерки със сирене и кашкавал, не забравяйте да добавите и спанак Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Шест рецепти с много спанак, като при Попай Моряка. Интересни и вкусни идеи, след които ще си оближете пръстите. Агнешка кавърма и мусака, сервирани по нов начин Телеграф+
БОНАПЕТИТНО: Три бързи и интересни предложения за вкусна вечеря. Хумус от печени тиквички и бухтички с грах и рикота, след които ще си оближете пръстите Телеграф+
Нещо лесно, вкусно и бонапетитно: Няколко разнообразни предложения, подходящи за всяко хапване. Пилешки кюфтета с гъби, гарнирани с картофки с ароматна коричка и още нещо! Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Бързо и вусно пилешко руло с прошуто и спанак. И зареждащо зелено млечно смути, което да ви даде страхотен старт на деня Телеграф+
Звездев готви с вкус на пица: Статистиката сочи, че това е най-разпространения вид храна на планетата в съвремието. Кулинарът предлага своите интересни вариации за тестеното изкушение обаче под формата на баница или бухтички Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Така е лесно и вкусно по нашенски. Бързи и леки рецепти с невероятен вкус, перфектни за по топлите дни. Предложения от закуската до вечерята Телеграф+
Пробвай нещо различно: Кой е казал, че от макарони не могат да станат и апетитни кюфтенца. Вкусно доматено или чесновово сосче също подхожда перфектно на нестандартната рецепта Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Тиквички – върховното удоволствие. През пролетта този зеленчук се възкачват на трона на кулинарията и го държат чак до есента. Ето няколко прекрасни и вкусни предложения Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Две предложения за вкусни студени супи. В едната основната съставка е авокадото - нетипично, но страшно апетитно. Много подходящи за топлите пролетни и летни дни Телеграф+
Подслади ежедневието си с ягоди: Седем невероятно апетитни и лесни десерти, носещи вкуса на пролетта. Розов шейк с плодчета, който ще ви освежи в топлите дни Телеграф+
Рецепта за всеки вкус: Ето няколко предложения за истинска макаронена фиеста. Пет лесни и бързи идеи, перфектни както за обяд, така и за вечеря. Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Осмелете се да пробвате тази вкусна и нестандартна рецепта за кюфтета от тиквички със сирене. Не е трудно, а е страшно вкусно (ВИДЕО) Телеграф+
Бонапетитни вариации на тема “Мусака”. Четири предложения, с които да разнообразите познатия вкус Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусната пица. Хапват я от древността до наши дни, вижте рецептите, от които ще си оближете пръстите (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
РЕЦЕПТА ЗА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА: Пет мита за здравословното хранене. В умерени количества полезните въглехидрати и мазнини не водят до напълняване Интересно
Да похапнем с кеф: Лесна и вкусна картофена запеканка. Панирани зеленчуци - перфектната гарнитура към всяко основно. И руло с извара, перфектната бърза вечеря Телеграф+
На Гергьовден с Иван Звездев: Пет разнообразни идеи как да приготвите празничното агне. В плик, пълнено или печено вкуса е гарантирано великолепен Телеграф+
По стародавна традиция на Гергьовден се приготвя наред с агнешкото, също и баница, пълнена с някакво зеленище. Ето четири вкусни предложения, с които да спазите обичая Телеграф+
Овчарският пай с агнешко и горчица на Ути Бъчваров. Лесна, бърза и вкусна рецепта, подходяща в дните около Гергьовден, а и не само Телеграф+