По стародавна традиция на Гергьовден се приготвя наред с агнешкото, също и баница, пълнена с някакво зеленище. Ето четири вкусни предложения, с които да спазите обичая Телеграф+
Овчарският пай с агнешко и горчица на Ути Бъчваров. Лесна, бърза и вкусна рецепта, подходяща в дните около Гергьовден, а и не само Телеграф+
Рецепти от старите книги: Хитринките на баба за перфектната агнешка супа и чорбичка от дреболии. Облизването на пръстите е гарантирано Телеграф+
УИКЕНД: Кето диета - без обработени меса, цитрусови плодове и зеленчуци под земята. Приемаме много мазнини и малко въглехидрати Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Омлет за обяд или вечеря. Грешни са възприятията, че е най-лесното ястие. Ето няколко идеи как да пригодим класиката в домашни условия Телеграф+
ТАЙНИ ОТ КУХНЯТА: Какво обичат да похапват световните лидери? Барак Обама е голям фен на ястието Чили кон Карнее, Путин обича краставици, домати и салати. Меркел си пада по картофената супа Интересно
Днес агнешкото е на почит. Хапва се в различни варианти, но класиката си е пълнено или печено. Четири предложения за крехко месце на великденската ви трапеза Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусно на празника и след това. С остатъци също стават кулинарни изкушения, любими на малки и големи Телеграф+
Тайната на добрия козунак е в здравия бой. Според поговорката трябва да се удари поне 100 пъти, за да стане истински. Шест разнообразни предложения за тестеното великденско искушение Телеграф+
Вкуни и лесни традиционни предложения от различните краища на страната. Великденски коколничета, от времето когато за празника не се е месел козунак Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Четири вкусни предложения с картофи, подходящи както за гарнитура, така и за основно. По традиция бирата се смята за най-подходящото питие за тях Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вредното винаги е по-вкусно: Две лесни и апетитни предложения за пържени картофики, които обаче се придържат към класиката Телеграф+
ГОЗБИТЕ НА БАБА: Млечна супа с млади моркови и пролетна чорба - рецепти от старите книги, които са превъзходни и за съвремението Телеграф+
БЪРЗО, ЛЕСНО, ВКУСНО: Запеканки оттук и оттам. Идеи за кулинарни вълшебства от различни кътчета на света Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Посрещнете Цветница с тези пет апетитни гозби от риба. Традицията повелява на празника да се отиде на църква и да се вземат осветени върбови клонки и свежи пролетни цветя Телеграф+
РЕЦЕПТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ: Гозби от магерницата. Боб чорба, манастирска яхния и блажен гювеч са сред специалитетите Телеграф+
В кухнята на „Прости ми“: Да си оближеш пръстите с лозовите сармички на Севги. Вкусното ястие неизменно присъства във всички сезони на сериала. Ето няколко варианта за приготвянето им Интересно
Влюбени в доматите: Четири вкусни гозби, след които ще си оближете пръстите. Лесни кюфтенца в доматен сос, перфекти ако нямате време да се вихрите в кухнята Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Лесна и вкусна рецепта за тутманик по нашенски, с която ще смаете дори баба си Телеграф+
Рецепти от старите книги: Хитринките на баба и прабаба за вкусно и крехко телешко месо. Запечен тас кебап, след който ще си отопите купичката Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Отпуснете душата с охладено малиново дайкири, носещо вкуса на лятото. За десерт хапнете лесно и сладко изкушение - грис халва с бадеми Телеграф+
Манастирските тайни в кухнята: Ето четири любопитни предложения за гозби с месце, предназначени за целото семейство. Телешки кюфтенца в сос, след които ще искате да си отопите чинията Телеграф+
БЪРЗО И ВКУСНО С ШУНКА: Лесни рецепти за изгладнели. Приготвяме любимите пълнени чушки, екзотична салата от спанак и макарони и зеленчуци на фурна Телеграф+
НА КОРЕМ: Пет предложения за лесни и вкусни постни гозби. Хапване перфектно за пролетта. Здравословна супа от коприва, след която ще искате да си сипете втора купичка Телеграф+
ХРАНАТА НА НАРОДА: Четири лесни начина, по които да приготвите качамак. Изключително полезен за регулиране нивото на холестерола, за стомаха и костната система Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Две рецепти как да приготвим вкусна и здравословна сьомга на тиган и във фурна с хрупкава коричка. Перфектно предложение както за обяд, така и за вечеря Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Най-обикновените съставки дават най-добрия резултат. Четири вкусни предложения, след които ще си оближете пръстите Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Десертът – висша форма на доверие. Богато разнообразие от вкусове с осем предложения за сладки изкушения Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Да се отдадем на изкушението. Разкошни и лесни топки с ром, акомпанирани от лек коктейл, носещ вкуса на лятото Телеграф+
Рецепти от старите книги за гозбите на баба и прабаба: Лесни и вкусни зеленчукови супи, след които ще те се прииска да си сипеш и втора купичка Телеграф+
УИКЕНД: Сладки изкушения у дома. Бързи и апетитни десерти. Перфектният завършек на всяко хапване Телеграф+
БЪРЗО, ЛЕСНО, ВКУСНО: Ефектни гозби за всяка маса. Как да осигурим апетитна вечерия в последния момент Телеграф+
БЕЗ ПОВЕЧЕ ЦАПАНЕ В КУХНЯТА: Ще се убедите, че с мултикукъра гозбата може да е ароматна, вкусна и много апетитна Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Богат и наситен микс от вкусове с тези лесни и бързи вегански гозби. Да си оближеш пръстите! Телеграф+
Гответе със звездите: Питките със сирене на Теди Кацарова. Наследствена семейна рецепта от бабата на певицата Телеграф+
ЗАД ГЪРБА НА БАБА: Възхитителни кюфтенца с Йоли. Четири начина да разнообразите добре познатата рецепта Телеграф+
Рецепти от старите книги: Ароматните гозби на баба връщат вкуса на детството. Баница със спанак и голеник превъзходни и днес Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Отпуснете душата с пълнени пържени филийки и шоколадов млечен шейк Телеграф+